Timmerman
Timmerman

Aansprakelijkheidsverzekering voor een timmerman

Wilt u met een aansprakelijkheidsverzekering de risico’s indekken, die u als zelfstandig werkend timmerman loopt? Dat is verstandig, want risico’s waarvoor u zelf de verantwoording draagt, wilt u natuurlijk tot een minimum beperken. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam, dat speciaal voor timmermannen is opgesteld, dekt u de gevolgen van deze risico’s en betaalt u de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijf € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

Wat is er naast een aansprakelijkheidsverzekering nog meer noodzakelijk voor een timmerman?

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u als timmerman ingedekt tegen de financiële gevolgen van schade die door uzelf of uw medewerkers is veroorzaakt. Letselschade en materiële schade worden door de AVB-verzekering ook gedekt. Uiteraard is dit niet de enige verzekering die u nodig heeft om alle risico’s die u loopt financieel in te dekken. Zo is het ook belangrijk om een inventaris- en goederenverzekering af te sluiten. Wanneer u een bedrijfswagen gebruikt, dient deze goed verzekerd te worden en een rechtsbijstandverzekering is ook belangrijk. Daarnaast kan het verstandig zijn om een CAR-polis af te sluiten en zo onder andere gemonteerde zaken en ongemotoriseerd hulpmateriaal te verzekeren.

Het juiste verzekeringspakket voor ondernemers in diverse branches

Bij VEZA Verzekeringen kunt u uiteraard voor meer terecht dan alleen een aansprakelijkheidsverzekering en andere verzekeringen voor een timmerman. We bieden ook verzekeringspakketten voor andere beroepsgroepen aan, zoals:

Voor elke ondernemer is er een passend verzekeringspakket.

Kies een verzekeringspakket dat bij u past

Ons verzekeringspakket voor een timmerman biedt u de vrijheid om enkel een aansprakelijkheidsverzekering of andere verzekering af te sluiten óf om meerdere of zelfs alle verzekeringen te kiezen, zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo past u de dekking eenvoudig aan op uw behoeften en mogelijkheden. Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Vraag deze dan hieronder aan of bel naar 088 8270300.

Offerte aanvraag Timmerman
reCAPTCHA is required.