Een AVB afsluiten

Wilt u als zzp’er of ondernemer een AVB afsluiten? Dat doet u met de hulp van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam. Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij u als geen ander van dienst op het gebied van alle voorkomende verzekeringen. Als verzekeringsexpert loodsen wij u graag op een heldere en eerlijke manier door het uitgebreide aanbod van verzekeringen. Wanneer u bijvoorbeeld als zzp’er of ondernemer een AVB wilt afsluiten voor uw bedrijf, kijken wij met u mee.

Naast de AVB kunt u ook andere verzekeringen via ons afsluiten als zzp’er of ondernemer

Of het nu gaat om particuliere verzekeringen of zakelijke verzekeringen: bij ons als uw onafhankelijke verzekeringsexpert kunt u er zeker van zijn dat wij u helpen bij het vinden van de beste dekking tegen de laagst beschikbare premie. Bent u een zzp’er of een ondernemer en wilt u een AVB voor uw bedrijf afsluiten? De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is erg belangrijk, maar er zijn ook andere verzekeringen essentieel voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan:

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verzekeringen voor uw onderneming, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw verzekeringen zelf te regelen via onze website.

Beste

Dekkingen

Laagste

Premies

Betrouwbare

Partners

Wij bieden de beste verzekeringsdekking voor u

Zakelijke verzekeringen

Als bedrijf altijd goed verzekerd

Particuliere verzekeringen

Alle verzekeringen op een plek

Schade melden

Bent u als zzp’er of ondernemer verzekerd via VEZA Verzekeringen, bijvoorbeeld voor een AVB, en heeft u schade? Wij doen onze uiterste best u hierbij zo goed mogelijk te begeleiden. Een schademelding begint altijd met het zo volledig mogelijk invullen van een schadeaangifteformulier. Voor autoschades gebruikt u het Europees Schadeaangifteformulier. Voor alle overige schades vult u het Algemeen Schadeaangifteformulier in. Om de schade zo goed mogelijk te beoordelen, kan het noodzakelijk zijn om extra bijlagen toe te voegen, zoals foto’s van de schade. Het ingevulde schadeformulier stuurt u, eventueel aangevuld met bijlagen, naar schade@vezaverzekeringen.nl. Wij controleren of uw formulier goed en volledig is ingevuld en leggen deze voor aan de verzekeraar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u als zzp’er of als ondernemer een AVB afsluiten voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een andere verzekering die aansluit bij de risico’s die uw bedrijf loopt? De adviseurs van ons assurantiekantoor helpen u graag verder. Neem contact met ons op en laat u adviseren over de verschillende verzekeringen.