Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een verzekering is noodzakelijk om de risico’s die u als vrachtwagenchauffeur loopt zo veel mogelijk in te dekken. U wilt immers uzelf als vrachtwagenchauffeur, uw vrachtwagen en de goederen die u vervoert goed verzekeren. Hier zijn verschillende verzekeringen voor nodig. VEZA Verzekeringen voorziet u graag van advies zodat u de juiste verzekering kiest om uzelf als vrachtwagenchauffeur optimaal te verzekeren.

Voor vragen bel: 088 8270300

Welke verzekering is noodzakelijk voor een vrachtwagenchauffeur?

Om uzelf als vrachtwagenchauffeur goed te verzekeren, zijn er een aantal verzekeringen om af te sluiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verzekering voor uw vrachtwagen, maar ook een vervoerderaansprakelijkheidsverzekering. U bent immers veel onderweg en loopt het risico om in een ongeval verzeild te geraken. Wanneer dit uw schuld is, wordt eventuele schade gedekt door de vervoerderaansprakelijkheidsverzekering. Ook is het belangrijk om de container of trailer en de goederen die hierin aanwezig zijn goed te verzekeren. Hiervoor biedt een inventaris- en goederenverzekering uitkomst. Daarnaast wilt u zich als vrachtwagenchauffeur uiteraard tegen arbeidsongeschiktheid verzekeren en is ook een transportverzekering onmisbaar.

Een vrachtwagenchauffeur en andere beroepskrachten verzekeren

Niet alleen een vrachtwagenchauffeur kan bij ons terecht voor een uitstekende verzekering met een scherpe premie. Ook voor andere beroepsgroepen bieden we verzekeringen op maat aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Sluit een verzekering of verzekeringspakket bij ons af

Bent u vrachtwagenchauffeur en wilt u een goede verzekering afsluiten? Dan staan we graag voor u klaar. Neem contact met ons op via 088 8270300 om de mogelijkheden voor het verzekeren van u als vrachtwagenchauffeur te bespreken. Desgewenst kunt u direct een verzekering afsluiten of zelfs een compleet verzekeringspakket afnemen.

Contact
reCAPTCHA is required.