steigerbouwer
Steigerbouwer

Wilt u een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten? VEZA Verzekeringen biedt u een op maat gemaakte verzekering voor de steigerbouw tegen de laagste premie. Waarom zou u teveel betalen voor bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw? Sluit de verzekeringspakket voor uw bedrijf in de steigerbouw eenvoudig zelf online af of bezoek ons kantoor voor professionele begeleiding.

Eenvoudig een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten

Wanneer u een zelfstandige ondernemer bent in de steigerbouw, loopt u verschillende risico’s. Om eventuele gevolgen goed af te dekken, is het aan te raden om verschillende verzekeringen voor de steigerbouw af te sluiten. Denkt u bijvoorbeeld aan rechtsbijstand, eigen vervoer, inventaris en goederen en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven in de steigerbouw. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) vergoedt zaakschade en letselschade die door uw steigerbouwbedrijf aangericht zijn aan anderen.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 1.250.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 500,-
Rechtsbijstand € 50.000,- € 0,-

Zelf een aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw afsluiten

Online kunt u eenvoudig de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen. U maakt zelf de keuze om de premie per maand, kwartaal of jaar te betalen. Zodra de verzekering is afgesloten, ontvangt u van ons een persoonlijke digitale polismap waar alles omtrent de afgesloten verzekering(en) overzichtelijk beschreven staat. Op deze manier kunt u altijd en overal uw gegevens inzien.

Verzeker uw bedrijf tegen bepaalde risico’s

Ook als u werkzaam bent in een andere sector maakt u gebruik van onze expertise voor een goede verzekering. Zo vraagt u een aansprakelijkheidsverzekering aan wanneer u werkzaam bent in de steigerbouw, maar ook als dakdekker of wanneer u een beveiligingsbedrijf heeft. U heeft de keuze uit verschillende verzekeringen voor in de bouw, maar u kunt ook kiezen voor een cyberverzekering om de financiële gevolgen van een cyberaanval te dekken. Bij VEZA Verzekeringen helpen wij u graag met deskundig advies.

Voordelig een verzekering afsluiten

Zowel particulieren als ondernemers sluiten bij ons verzekeringen af tegen een scherpe premie. Wij nodigen u van harte uit bij ons op kantoor in Rotterdam om uw mogelijkheden door te nemen. U wilt toch ook uw risico’s zo goed mogelijk dekken? Neem vandaag nog contact met ons op 088 8270300.

Offerte aanvraag steigerbouwers
reCAPTCHA is required.