steigerbouwer
Steigerbouwer

Een noodzakelijke verzekering in de steigerbouw

Wilt u een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten? VEZA Verzekeringen uit Rotterdam biedt u een op maat gemaakte verzekering voor de steigerbouw tegen de laagste premie. Waarom zou u teveel betalen voor bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw? Sluit het verzekeringspakket voor uw bedrijf in de steigerbouw eenvoudig zelf online af of bezoek ons kantoor voor professionele begeleiding.

Eenvoudig een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten

Wanneer u een zelfstandige ondernemer bent in de steigerbouw, loopt u verschillende risico’s. Om eventuele gevolgen goed af te dekken, is het aan te raden om verschillende verzekeringen voor uw werk in de steigerbouw af te sluiten. Denkt u bijvoorbeeld aan rechtsbijstand, eigen vervoer, en een arbeidsongeschiktheidsverzekering in de steigerbouw. Daarnaast is het raadzaam om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De AVB vergoedt zaakschade en letselschade die door uw steigerbouwbedrijf aangericht zijn aan anderen.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 1.250.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 500,-
Rechtsbijstand € 50.000,- € 0,-

Zelf een aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw afsluiten

Online kunt u eenvoudig de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen. U maakt zelf de keuze om de premie per maand, kwartaal of jaar te betalen. Zodra de verzekering is afgesloten, ontvangt u van ons een persoonlijke digitale polismap waarin alles omtrent de afgesloten verzekering(en) overzichtelijk beschreven staat. Op deze manier kunt u altijd en overal uw gegevens inzien.

Verzeker uw bedrijf tegen bepaalde risico’s

Ook als u werkzaam bent in een andere sector, maakt u gebruik van onze expertise voor een goede verzekering. Zo vraagt u een aansprakelijkheidsverzekering aan wanneer u werkzaam bent in de steigerbouw, maar ook voor uw werk:

Voordelig een verzekering afsluiten

Zowel particulieren als ondernemers sluiten bij ons verzekeringen af tegen een scherpe premie. Wij nodigen u van harte uit bij ons op kantoor in Rotterdam om uw mogelijkheden door te nemen. U wilt toch ook uw risico’s zo goed mogelijk dekken? Neem vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 088 8270300.

Offerte aanvraag steigerbouwers
reCAPTCHA is required.