steigerbouwer
Steigerbouwer

Wilt u een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten? VEZA Verzekeringen biedt u een op maat gemaakte verzekering voor de steigerbouw tegen de laagste premie. Zo betaalt u bij een omzet tot € 75.000,- slechts € 92,58 per maand ( exclusief belasting en kosten ). Waarom zou u teveel betalen voor de aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw wanneer u deze eenvoudig en voordelig kan regelen bij VEZA Verzekeringen? Vraag de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw eenvoudig zelf online aan via onderstaand formulier , bel ons op 088 8270300 voor meer informatie of bezoek ons kantoor voor professionele begeleiding. Heeft u een hogere omzet per jaar dan € 75.000,-, dan maken wij graag een voordelige offerte op maat voor u. Ook deze kunt u eenvoudig aanvragen met onderstaand aanvraagformulier.

Eenvoudig een verzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw afsluiten

Wanneer u een zelfstandige ondernemer bent in de steigerbouw, loopt u verschillende risico’s. Om eventuele gevolgen goed af te dekken, is het vaak aan te raden om verschillende verzekeringen voor uw steigerbouwbedrijf af te sluiten. Denkt u bijvoorbeeld aan rechtsbijstandverzekering, een eigen vervoerverzekering, een inventaris en goederenverzekering naast de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven in de steigerbouw. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) vergoedt zaakschade en letselschade die door uw steigerbouwbedrijf aangericht zijn aan derden.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 1.250.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 5.000,- (letselschade)
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 500,-
Rechtsbijstand € 50.000,- € 0,-

Zelf een aansprakelijkheidsverzekering voor de steigerbouw afsluiten

Via onderstaand aanvraagformulier kunt u online eenvoudig de offerte voor de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf in de steigerbouw aanvragen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen. U maakt zelf de keuze om de premie per maand, kwartaal of jaar te betalen. Zodra de verzekering is aangevraagd, ontvangt u van ons een persoonlijke en op maat gemaakte offerte waarin alles omtrent de aangevraagde verzekering(en) overzichtelijk beschreven staat. Indien u akkoord gaat met deze persoonlijke offerte, kan de dekking vrijwel direct ingaan.

Verzeker uw bedrijf tegen bepaalde risico’s

Ook als u werkzaam bent in een andere sector maakt u gebruik van onze expertise voor een goede verzekering. Zo vraagt u een aansprakelijkheidsverzekering aan wanneer u werkzaam bent in de steigerbouw, maar ook als dakdekker of wanneer u een beveiligingsbedrijf heeft. U heeft de keuze uit verschillende verzekeringen voor in de bouw, maar u kunt ook kiezen voor een cyberverzekering om de financiële gevolgen van een cyberaanval te dekken. Bij VEZA Verzekeringen helpen wij u graag met deskundig advies.

Voordelig een verzekering afsluiten

Zowel particulieren als ondernemers sluiten bij ons verzekeringen af tegen een scherpe premie. Wij nodigen u van harte uit bij ons op kantoor in Delft of Goes om uw mogelijkheden door te nemen. U wilt toch ook uw risico’s zo goed mogelijk dekken? Neem vandaag nog contact met ons op 088 8270300.

Offerte aanvraag steigerbouwers
reCAPTCHA is required.