car-montageverzekering
Constructie all risk car en montageverzekeringen

Een CAR-polis afsluiten

De CAR-polis staat voor een verzekering in de bouw genaamd constructie all-risk (CAR) en montageverzekering, speciaal voor ondernemers en zzp’ers. Door het afsluiten van een CAR-verzekering is alle materiële schade die op de bouwplaats ontstaat door werkzaamheden gedekt. De verzekering biedt dekking voor iedereen die onder uw verantwoording aan het werk is en schade veroorzaakt. Deze totaalverzekering geeft zekerheid voor zowel de opdrachtgever als de aannemer van het bouwproject. Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam helpen we u graag.

Wat is een CAR-polis?

Op de CAR-polis zijn verschillende zaken gedekt die u anders met allerlei losse verzekeringen zou moeten regelen. De CAR-verzekering is een speciale verzekering die u voor een bouwproject kunt afsluiten. Zaken die onder andere gedekt zijn, zijn de volgende:

  • Zaken die u heeft gemonteerd
  • Ongemotoriseerd hulpmateriaal
  • Bestaande eigendommen van de opdrachtgever
  • Al het personeel dat onder uw verantwoordelijkheid aan het werk is
  • Schade die in de onderhoudsperiode na oplevering ontstaat (maximaal 12 maanden)

Bovendien is de verzekering eenvoudig aan te vullen met een dekking voor hulpmateriaal en een dekking tijdens transport. Omdat ieder bouwproject anders is, is het bij een CAR-polis mogelijk om een verzekering af te sluiten die volledig bij uw situatie past. Dekkingen die niet nodig zijn, laat u weg. U zult dus altijd een verzekering afsluiten waarbij alle gewenste onderdelen onder de CAR-verzekering vallen.

De premie van een CAR-polis en de kosten voor het afsluiten van de verzekering

Uiteraard is het belangrijk om een sluitende CAR-polis te laten opmaken, maar u wilt geen te hoge premie betalen voor uw verzekering. Bij VEZA Verzekeringen vinden wij een uitstekende CAR-verzekering voor u tegen een scherpe premie, zodat u het budget van uw bouwproject zo efficiënt mogelijk inzet. Wij garanderen een CAR-polis van de hoogste kwaliteit, voor de beste premie en met de dekking die u wenst..

Als zzp’er in de bouw een CAR-verzekering afsluiten

Bent u als zzp’er werkzaam in de bouwsector? Dan is het erg belangrijk om te onthouden dat de AVB-verzekering alleen schade vergoedt die u aan anderen veroorzaakt. Zonder een eigen CAR-verzekering valt u als zzp’er in de bouw onder de verzekering van de hoofdaannemer. Door zelf een CAR-polis op te laten stellen, bent u altijd verzekerd van een volledige dekking en hoeft u zich niet druk te maken over eventuele schades. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. In de bouwsector is een CAR-verzekering de perfecte manier om eventuele kosten bij schade te beperken, door een scherpe premie te betalen.

Een dekkende verzekering voor al uw werkzaamheden

Bij VEZA Verzekeringen helpen wij u graag met het ontwerpen van de juiste CAR-polis voor uw project om onvoorziene kosten te voorkomen. Onze adviseurs staan voor u klaar als u belt naar 088 8270300. Natuurlijk bent u ook welkom om te bellen bij vragen over het afsluiten van een CAR-verzekering of andere zakelijke verzekering. Wij zijn er voor de ondernemer.

Offerte aanvraag CAR- en Montageverzekering voor bedrijven, ZZP en MKB
reCAPTCHA is required.