dakdekkersverzekering
Dakdekkersverzekeringen

Een verzekering afsluiten voor dakdekkers

Bent u zelfstandig werkzaam als dakdekker en wilt u daarom een verzekering speciaal voor dakdekkers afsluiten? Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam sluit u alle verzekeringen af die u als ondernemer nodig heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering speciaal voor dakdekkers, een inventaris- en goederenverzekering of een ongevallenverzekering. Als dakdekker krijgt u te maken met verschillende risico’s waar u zelf de verantwoordelijkheid voor draagt. Uiteraard wilt u dat deze risico’s gedekt worden door een verzekering voor dakdekkers tegen de laagste premie. Wij helpen u bij het afsluiten van een dergelijke verzekering.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven (Exclusief brandgevaarlijke werkzaamheden) € 2.500.000,- € 125,-
Aansprakelijkheid voor bedrijven (Inclusief brandgevaarlijke werkzaamheden) € 1.500.000,- € 5.000,- ( zaakschade )
€ 5.000,- ( letselschade )
€ 10.000,- ( brandschade )
Aansprakelijkheid voor bedrijven (Inclusief brandgevaarlijke werkzaamheden) € 2.500.000,- € 2.500,- (zaakschade)
€ 2.500,- (letselschade)
€ 5.000,- (brandschade)
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,-  € 0,-
Inventaris en goederen € 10.000,- € 200,-

 

Welke verzekering is noodzakelijk voor dakdekkers?

Bent u eigenaar van een dakdekkersbedrijf? Dan is het verstandig om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op dakdekkers af te sluiten. Hiermee beschermt u namelijk uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade. De AVB-verzekering voor dakdekkers vergoedt materiële schade aan personen en/of goederen welke door uw bedrijf zijn veroorzaakt. Denk hierbij aan materiële schade, letselschade en brandschade. Daarnaast raden wij u aan om de volgende verzekeringen af te sluiten:

Een aansprakelijkheidsverzekering voor dakdekkers zelf afsluiten of laten doen?

Wij geven u de keuze om zelf uw aansprakelijkheidsverzekering en eventueel ook zelf uw AOV af te sluiten of dit door ons te laten doen. Weet u nog niet precies wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? U bent van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Zowel zakelijke als particuliere klanten bieden wij de hoogste kwaliteit verzekering tegen een aantrekkelijke premie. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor dakdekkers? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 088 8270300.

Offerte aanvraag Bedrijfsaansprakelijkheid voor dakdekkers
reCAPTCHA is required.