autoverzekeringen
Bedrijfsauto Verzekeringen

Voordat u een bedrijfswagen verzekering afsluit, is het verstandig om meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken. U wilt natuurlijk wel een verzekering afsluiten die aansluit bij de bedrijfswagen die u aanschaft én bij uw bedrijfssituatie. Wilt u hier graag hulp bij? Dan is VEZA Verzekeringen u graag van dienst. Wij helpen u bij de zoektocht om uw bedrijfswagen of bestelauto te verzekeren door passende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Doordat wij op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving en over jarenlange ervaring beschikken, kunnen wij een onafhankelijk advies uitbrengen.

Wilt u voor een bedrijfswagen de verzekering met elkaar vergelijken?

Jaarlijks heeft één op de tien auto’s in Nederland schade. Aangezien het u ook kan overkomen, is het verstandig om uw bestelauto of bedrijfswagen te verzekeren na goed te vergelijken. Zonder auto komt u namelijk nergens, wat weer zorgt voor inkomensderving. Maar voor welke verzekering kiest u? Voordat u een bestelauto of bedrijfswagen gaat verzekeren, vergelijken wij graag samen met u meerdere verzekeraars en verzekeringen. Hiervoor gebruiken wij diverse onafhankelijke vergelijkingstools die u helpen bij het maken van een weloverwogen keuze tegen een aantrekkelijke premie. Gebruikt u uw bedrijfsvoertuig om goederen te leveren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een eigen vervoerverzekering.

Een verzekering die past bij u en uw bedrijf

Bent u benieuwd welke verzekering bij uw bedrijfswagen of bestelauto past en wilt u deze samen met ons vergelijken voordat u gaat verzekeren? Of heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 8270300. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor het ontvangen van een premie. Regel de voordeligste bedrijfsauto verzekering en andere bedrijfsverzekeringen, zoals voor uw bedrijfspand, via ons.

Vul onderstaande formulier om een premievoorstel te ontvangen.

Offerte aanvraag Bedrijfsautoverzekering

Stap 1: Bedrijfsgegevens

Stap 2: Autogegevens

reCAPTCHA is required.