autoverzekeringen
Bedrijfsauto Verzekeringen

Bedrijfswagenverzekeringen

Voordat u een verzekering voor uw bedrijfswagen afsluit, is het verstandig om meerdere bedrijfswagenverzekeringen met elkaar te vergelijken. U wilt natuurlijk wel een zakelijke autoverzekering afsluiten die aansluit bij de bedrijfswagen die u aanschaft én bij uw bedrijfssituatie. Wilt u hier graag hulp bij? Dan is VEZA Verzekeringen uit Rotterdam u graag van dienst. Wij helpen u bij de zoektocht om uw bedrijfswagen of bestelauto te verzekeren door passende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Doordat wij op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving en over jarenlange ervaring beschikken, voorzien wij u van een onafhankelijk advies.

Welke soort bedrijfswagenverzekeringen passen het best bij uw bedrijf?

Er zijn verschillende opties wanneer het gaat om bedrijfswagenverzekeringen. Zo kunt u een zakelijke autoverzekering afsluiten die enkel de wettelijk verplichte dekkingen omvat. Denk hierbij aan een WA-cascoverzekering. Toch is het in sommige gevallen verstandiger om een allriskverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld wanneer u een zeer kostbare bestelbus heeft of simpelweg goed ingedekt wilt zijn bij geval van schade. Welk soort bedrijfswagenverzekeringen het best bij u past, hangt van meerdere factoren af, zoals uw budget, uw werkzaamheden en hoeveel u de bedrijfswagen gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale verzekeringen voor vrachtwagenchauffeurs. Doordat er zo veel keuze is, is er altijd wel een passende zakelijke autoverzekering te vinden.

Verschillende bedrijfswagenverzekeringen vergelijken

Een ongeluk is snel gebeurd. Ook u kan dit overkomen en daarom is het verstandig om uw bestelauto bedrijfswagen te verzekeren. Maar voor welke zakelijke autoverzekering kiest u? Voordat u een bestelauto of bedrijfswagen gaat verzekeren, vergelijken wij graag samen met u meerdere verzekeraars en verzekeringen. Hiervoor gebruiken wij diverse onafhankelijke vergelijkingstools die u helpen bij het vergelijken van de zakelijke verzekeringen. Gebruikt u uw bedrijfsvoertuig om goederen te leveren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een eigen vervoerverzekering of een doorlopende transportverzekering.

Kies een zakelijke autoverzekering die past bij u en uw bedrijf

Bent u benieuwd welke verzekering bij uw bedrijfswagen of bestelauto past en wilt u deze samen met ons vergelijken, voordat u zich gaat verzekeren? Of heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de verschillende bedrijfswagenverzekeringen? Neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 8270300. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor het ontvangen van een premie voor een zakelijke autoverzekering. Regel de voordeligste verzekering voor uw bedrijfsauto en andere verzekeringen, zoals de AVB-verzekering, door de verzekeringen via ons te vergelijken.

Offerte aanvraag Bedrijfsautoverzekering

Stap 1: Bedrijfsgegevens

Stap 2: Autogegevens

reCAPTCHA is required.