Inventaris en goederen verzekering
inventaris-goederen-verzekering
Inventaris en goederen

Dek eventuele schade en hoge kosten af dankzij een inventaris- en goederenverzekering. De IGV dekt de schade aan de in uw gebouw aanwezige inventaris, goederen en machines tegen de gevolgen van brand, storm, water en diefstal. Door te kiezen voor een kwalitatieve verzekering kunt u zich richten op wat écht belangrijk is: het ondernemen. Bij VEZA Verzekeringen nemen we graag alle zorgen voor u uit handen op het gebied van de inventaris- en goederenverzekering en geven we duidelijk advies zodat u kosten kunt besparen.

Inventaris- en goederenverzekering tegen een scherpe premie

Met een eigen onderneming waarbij u veel goederen opslaat en beschikt over veel inventaris, is het fijn om te weten dat deze goed verzekerd zijn dankzij een inventaris- en goederenverzekering. Zonder deze verzekering draait u namelijk zelf voor de kosten na schade of diefstal op. De kosten voor het repareren of vervangen van uw inventaris of goederen kunnen snel oplopen, daarom is het belangrijk om tegen een goede premie een sluitende IGV af te sluiten. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen storm-, brand- en waterschade en diefstal van uw goederen en inventaris. Deze ruime dekking krijgt u tegen een scherpe premie. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de scherpe premie voor uw inventaris- en goederenverzekering. Uitstekende kwaliteit tegen de beste premie staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel.

Uw huidige verzekering tegen het licht houden

Hoeveel kosten kan de inventaris- en goederenverzekering van VEZA Verzekeringen u besparen? Vind het eenvoudig uit met onze digitale polismap. Samen met de uitgebreide vergelijkingstools weet u in een mum van tijd of u een goede prijs betaalt voor de premie van uw inventaris- en goederenverzekering.

Ontvang een persoonlijk aanbod

Dankzij onze ervaring op het gebied van ondernemersverzekeringen weten wij precies waar u behoefte aan heeft bij het afsluiten van een passende inventaris- en goederenverzekering, zoals een scherpe premie en goede dekking tegen onverwachte kosten. Neem contact op met onze specialisten via 088 8270300 voor een persoonlijke offerte. Wij regelen bovendien ook graag andere ondernemersverzekeringen voor u, zoals de beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een verzekering van uw bedrijfspand.

Als u gratis en vrijblijvend een premie van ons wilt ontvangen, vul dan onderstaand aanvraagformulier in.

Offerte aanvraag inventaris verzekering ZZP
reCAPTCHA is required.