The concept of business, technology, the Internet and the network. A young entrepreneur working on a virtual screen of the future and sees the inscription: Cyber crime
Lassers Verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor lassers

Bent u als zelfstandige werkzaam als lasser, dan weet u welke (brandgevaarlijke ) risico’s daar allemaal bij komen kijken. Risico’s waar u zelf de verantwoordelijkheid voor draagt en aansprakelijk voor kan worden gesteld. Dit kan enorme financiële gevolgen hebben, vandaar dat een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een vereiste is, daarnaast stellen steeds meer opdrachtgevers deze verzekering ook verplicht.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor lassers is vaak lastig af te sluiten of erg duur. VEZA heeft een betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor lassers tegen een uitstekende dekking.

Premie lasser aansprakelijkheid verzekering

Onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kent bij een jaaromzet tot € 100.000 een premie van € 75,50 per maand ( exclusief eenmalige poliskosten en 21% assurantiebelasting ). Het eigen risico is € 2500 voor zaak- en letselschade en € 5000 voor brandschaden. Het verzekerd bedrag is € 1.250.000 per schade en € 2.500.000 per jaar voor brandgevaarlijke werkzaamheden. Voor de niet brandgevaarlijke werkzaamheden is dit zelfs € 2.500.000 per schade en € 5.000.000 per jaar. Bovendien is het mogelijk voor een lager eigen risico te kiezen tegen een verhoging van de premie.
Heeft u een hogere omzet, ook dan kunnen wij voor u een offerte op maat verzorgen.

Vraag een vrijblijvende offerte voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor lassers aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, vul dan onderstaand formulier in.

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid ook een offerte aan te vragen voor eventuele andere benodigde verzekeringen, zoals de bedrijfsautoverzekering, de eigenvervoersverzekering, de rechtsbijstandverzekering. Bij meerdere verzekeringen in één pakket ontvangt u bovendien een aantrekkelijke extra pakketkorting.

Heeft u vragen over deze verzekering, dan kunt u ons uiteraard altijd even bellen of mailen.