Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een goede verzekering is onmisbaar wanneer u werkzaam bent in de bouw. U loopt immers dagelijks risico op letselschade, immateriële schade en andere vormen van schade. Tegen deze risico’s wilt u zich natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Met de juiste verzekering voor uw bouwbedrijf dekt u uzelf in tegen risico’s en de financiële gevolgen van eventuele schade.

Voor vragen bel: 088 8270300

Een goed dekkende verzekering met scherpe premie voor de bouw

Er zijn verschillende aspecten van belang als het gaat om een verzekering voor de bouw. Zo wilt u allereerst een goede dekking, zodat onder andere uw goederen en inventaris goed verzekerd zijn. Daarnaast wilt u niet te veel betalen qua premie. Daarom schakelt u VEZA Verzekeringen in. Met onze hulp ontvangt u een goed dekkende verzekering met een zo laag mogelijke premie. Met handige tools kunt u bijvoorbeeld verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken om zo de best passende verzekering te vinden.

Sluit een verzekeringspakket of losse verzekeringen af

VEZA Verzekeringen heeft een alles-in-één-pakket voor ondernemers waarin de nodige verzekeringen zitten. Ook kunt u desgewenst losse verzekeringen bij ons afsluiten. Denk hierbij onder andere aan de volgende verzekeringen:

Of u slechts een enkele verzekering wilt afsluiten of verschillende verzekeringen in uw pakket laat opnemen is geheel aan u. Elke verzekeringsaanvraag is bij ons namelijk maatwerk.

Neem contact met ons op

Werkt u in de bouw en wilt u graag een verzekering afsluiten om uw onderneming zoveel mogelijk in te dekken tegen de risico’s die u loopt? Neem dan contact met ons op via 088 8270300 om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u vragen heeft, staan we graag voor u klaar.

Contact
reCAPTCHA is required.