Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een goede verzekering in de bouw

Een goede verzekering is onmisbaar wanneer u werkzaam bent in de bouw. U loopt immers dagelijks risico op letselschade, immateriële schade en andere vormen van schade. Tegen deze risico’s wilt u zich natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam helpen we u graag bij het afsluiten van verschillende essentiële verzekeringen.

Voor vragen bel: 088 8270300

Welke verzekering is slim om af te sluiten als u werkzaam bent in de bouw?

Als u in de bouw werkzaam bent, is het slim om een verzekering af te sluiten voor verschillende zaken. Allereerst is het afsluiten van een AVB een erstandig idee. Een ongeluk zit in een kleine hoek en deze verzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent wanneer u schade veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. Naast deze verzekering is een doorlopende transportverzekering slim wanneer u in de bouw werkt. Zo bent u verzekerd op het moment dat uw spullen onderweg beschadigd raken of worden gestolen. Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt voor al uw verzekeringen, helpen wij u graag bij het vergelijken van premies.

Sluit een verzekeringspakket of losse verzekeringen af

VEZA Verzekeringen heeft een alles-in-één-pakket voor ondernemers waarin de nodige verzekeringen zitten. Ook kunt u desgewenst losse verzekeringen bij ons afsluiten. Denk hierbij onder andere aan de volgende verzekeringen:

Of u slechts een enkele verzekering wilt afsluiten of verschillende verzekeringen in uw pakket laat opnemen is geheel aan u. Elke verzekeringsaanvraag is bij ons namelijk maatwerk.

Neem contact met ons op

Werkt u in de bouw en wilt u graag een verzekering afsluiten om uw onderneming zoveel mogelijk in te dekken tegen de risico’s die u loopt? Neem dan contact met ons op via 088 8270300 om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u vragen heeft, staan we graag voor u klaar.

Contact
reCAPTCHA is required.