makelaar
Makelaar

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de makelaar

Door het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die is ontstaan door een beroepsfout tijdens uw werkzaamheden als makelaar. Denk hierbij aan verkeerde handelingen, nalatigheid of verkeerde adviezen. De verzekering dekt uw aansprakelijkheid voor de schade die u of uw werknemers hebben veroorzaakt. Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam sluit u eenvoudig uw verzekeringspakket af. Bovendien bieden wij u de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen, zonder dat dit invloed heeft op de premie per verzekering. Zo past u de dekking eenvoudig aan op uw behoeften en mogelijkheden.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor u als makelaar

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als makelaar? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's. Onvoorziene problemen waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met de juiste verzekeringen kunt u de risico’s zoveel mogelijk inperken. Bij ons sluit u onder meer de volgende verzekeringen af:

Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de makelaar, dekt u de gevolgen van onvoorziene problemen tegen de laagste premie.

Voor welke beroepen sluit u nog meer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af?

Naast dat u als makelaar bij ons een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, helpen we u ook graag als u een ander beroep uitoefent. Denkt u hierbij aan de volgende beroepen:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die wij voor u als makelaar kunnen verzorgen? Of heeft u vragen over het afsluiten van een andere verzekering? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 088 8270300. Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Vraag deze dan via onderstaand formulier aan.

Offerte aanvraag makelaar
reCAPTCHA is required.