makelaar
Makelaar

Door het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die is ontstaan door een beroepsfout tijdens uw werkzaamheden als makelaar. Denk hierbij aan verkeerde handelingen, nalatigheid of verkeerde adviezen. De verzekering dekt uw aansprakelijkheid voor de schade die u of uw werknemers hebben veroorzaakt. Bij VEZA Verzekeringen sluit u eenvoudig uw verzekeringspakket af. Bovendien bieden wij u de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen, zonder dat dit invloed heeft op de premie per verzekering. Zo past u de dekking eenvoudig aan op uw behoeften en mogelijkheden.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor u als makelaar

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als makelaar? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's. Onvoorziene problemen waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de makelaar dekt u de gevolgen van deze problemen tegen de laagste premie. U kunt bij ons terecht voor de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, brandverzekering, autoverzekering en alle overige verzekeringen. Naast dat u als makelaar bij ons een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluit, helpen we u ook graag als u een ander beroep uitoefent. Denkt u hierbij aan de volgende beroepen:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die wij voor u als makelaar kunnen verzorgen? Of heeft u vragen over het afsluiten van een andere verzekering? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 088 8270300. Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Vraag deze dan via onderstaand formulier aan.

Offerte aanvraag makelaar
reCAPTCHA is required.