Makelaar
Slider

Door het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade die is ontstaan door een beroepsfout tijdens uw werkzaamheden als makelaar. Denk hierbij aan verkeerde handelingen, nalatigheid of verkeerde adviezen. De verzekering dekt uw aansprakelijkheid voor de schade die u of uw werknemers hebben veroorzaakt. Bij VEZA Verzekeringen sluit u eenvoudig uw verzekeringspakket af. Bovendien bieden wij de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo past u de dekking af op uw behoeften en mogelijkheden.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als makelaar

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als makelaar? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's. Risico’s waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de makelaar dekt u de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie. U kunt bij ons terecht voor de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, brandverzekering, autoverzekering en alle overige verzekeringen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering die wij voor u kunnen verzorgen of heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar 088 8270300. Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen? Vraag deze dan onderstaand aan.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als makelaar dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de makelaar dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag makelaar
reCAPTCHA is required.