Therapeut
Slider

Een aansprakelijkheids- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor u als therapeut onmisbaar. Natuurlijk beschikt u over de nodige kennis over het inschatten, controleren en voorkomen van risico’s. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje waardoor er altijd onverwachts iets fout kan gaan. Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich als therapeut tegen deze onverwachte situaties. Wilt u uw bedrijf met een veilig en goed gevoel verzekeren? Schakel dan de hulp van VEZA Verzekeringen in. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om u te adviseren.

Sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als therapeut

Hoe goed u zich ook voorbereid heeft op eventuele schade, een ongeval kan altijd voorkomen. Een kleine fout kan hoge schadeclaims veroorzaken. Dat is waarom het zo belangrijk is om als ondernemer uw bedrijf goed te verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u echter niet tegen zuivere vermogensschade die door u of medewerkers veroorzaakt is. Hiervoor maakt u gebruikt van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Hiermee dekt u zich tegen de schade van beroepsfouten inclusief eventueel bijkomende kosten voor de rechtsbijstand.

Waarom zou u als therapeut een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Maar als uw bedrijf een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade, is dit een voorbeeld van zuivere vermogensschade. Door het afsluiten van beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u als therapeut verzekerd tegen de zuivere vermogensschade die het gevolg is van beroepsfouten van u of uw werknemers. Denk hierbij aan verkeerde handelingen, nalatigheid of verkeerde adviezen.

Neem contact op voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wilt u weten wat VEZA Verzekeringen precies voor u kan betekenen? Wilt u als ondernemer meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor u als therapeut? Of wilt u zich laten adviseren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer 088 8270300. Bij interesse heeft u ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als therapeut dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de therapeut dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 125,-
Inventaris en goederen € 10.000,- € 150,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.
Buitenhuisdekking € 5.000,- € 50,-

 

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag Therapeut
reCAPTCHA is required.