therapeut
Therapeut

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een therapeut

Een aansprakelijkheids- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor uw werkzaamheden als therapeut onmisbaar. Natuurlijk beschikt u over de nodige kennis over het inschatten, controleren en voorkomen van risico’s. Echter zit een ongeluk in een klein hoekje, waardoor er altijd een mogelijkheid is dat er onverwachts iets fout gaat. Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich als therapeut tegen deze onverwachte situaties. Wilt u uw bedrijf met een veilig en goed gevoel verzekeren? Schakel dan de hulp van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam in. Wij hebben de nodige kennis en jarenlange ervaring in huis om u van deskundig advies te voorzien.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 125,-
Inventaris en goederen € 10.000,- € 150,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.
Buitenhuisdekking € 5.000,- € 50,-

 

Sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af voor uw werkzaamheden als therapeut

Hoe goed u zich ook voorbereid heeft op eventuele schade, een verkeerde aanpak kan altijd voorkomen. Een kleine fout kan hoge schadeclaims veroorzaken. Daarom is het essentieel om als ondernemer uw bedrijf goed te verzekeren met een AVB. Een aansprakelijkheidsverzekering verzekert u echter niet tegen zuivere vermogensschade die door u of uw medewerkers veroorzaakt is. Hiervoor maakt u gebruikt van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering dekt u zich in tegen de schadeclaims als gevolg van beroepsfouten, inclusief eventueel bijkomende kosten voor de rechtsbijstand.

Waarom zou u als therapeut een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Maar als een van uw medewerkers een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade, is dit een voorbeeld van zuivere vermogensschade. Door het afsluiten van beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u als therapeut verzekerd tegen de zuivere vermogensschade die het gevolg is van beroepsfouten van u of uw werknemers. Denk hierbij aan verkeerde handelingen, nalatigheid of verkeerde adviezen. Bent u niet werkzaam als therapeut, maar wilt u wel een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Ook voor de volgende beroepen staat wij graag voor u klaar:

Contacteer ons en bespreek de mogelijkheden

Wilt u als therapeut meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Of wilt u deskundig advies van een ervaren professional? Neem dan contact met ons op voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering als therapeut. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 8270300. Bij interesse heeft u ook de mogelijkheid om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen via het onderstaande formulier.

Offerte aanvraag Therapeut
reCAPTCHA is required.