AdobeStock_145906629_a3b
Thuiszorgmedewerkers

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest u als zelfstandige in de zorg voor zekerheid. U loopt de nodige risico’s bij het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden en het is dan ook verstandig om deze waar mogelijk in te dekken. Met het verzekeringspakket voor thuiszorgmedewerkers van VEZA Verzekeringen beperkt u deze risico’s tegen de laagst mogelijke kosten.

Waarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar in de zorg?

Als zorgmedewerker wordt er vaak veel van u verwacht en dan kan het wel eens gebeuren dat u een fout maakt. Net als bij andere beroepsgroepen kan zo’n fout mogelijk tot materiële schade of letselschade leiden. U bent hiervoor verantwoordelijk en zal dus verantwoordelijk gesteld worden om deze schade te vergoeden. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in combinatie met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg dekt u zich in tegen de financiële gevolgen hiervan. Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u bovendien ook de andere medewerkers in uw onderneming.

Wat zit er naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in ons pakket voor de zorg?

Met dit unieke verzekeringspakket regelt u voor slechts € 86,79 per jaar de volgende zaken:

  • Uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg inclusief opzicht (ook los af te sluiten voor slechts € 33,53 per jaar).
  • Uw beroepsrechtsbijstandverzekering.
  • Uw incassorechtsbijstandverzekering.
  • Uw ongevallenverzekering (€ 25.000,- bij blijvende invaliditeit en € 50.000,- bij overlijden).

Let er wel op dat de genoemde premies exclusief assurantiebelasting en eenmalige poliskosten van € 7,- zijn.

Sluit een verzekeringspakket af of neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in de zorg? Of wilt u een verzekering afsluiten? Vul dan op het onderstaande formulier uw gegevens in. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het vergelijken van verschillende mkb-verzekeringen? Bel dan naar 088 8270300.

Offerte aanvraag Thuiszorgmedewerkers
reCAPTCHA is required.