AdobeStock_145906629_a3b
Thuiszorgmedewerkers

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in de zorg

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest u als ondernemer of zelfstandige in de zorg voor zekerheid. U loopt de nodige risico’s bij het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom is het verstandig om deze risico’s waar mogelijk in te dekken. Met het verzekeringspakket voor thuiszorgmedewerkers van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam beperkt u deze risico’s tegen de laagst mogelijke kosten.

Waarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar in de zorg?

Als zorgmedewerker wordt er vaak veel van u verwacht en dan kan het weleens gebeuren dat u een fout maakt. Net als bij andere beroepsgroepen kan zo’n fout mogelijk tot materiële schade of letselschade leiden. U bent hiervoor verantwoordelijk en zal dus verantwoordelijk gesteld worden om deze schade te vergoeden. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in combinatie met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg dekt u zich in tegen de financiële gevolgen hiervan. Met de AVB-verzekering beschermt u bovendien ook de andere medewerkers in uw onderneming.

Wat zit er naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering in ons pakket voor de zorg?

Met dit unieke verzekeringspakket regelt u, tegen een scherpe jaarlijkse premie, de volgende zaken:

  • Uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorg inclusief opzicht (ook los af te sluiten).
  • Uw beroepsrechtsbijstandverzekering.
  • Uw incassorechtsbijstandverzekering.
  • Uw ongevallenverzekering (€ 25.000,- bij blijvende invaliditeit en € 50.000,- bij overlijden).

Bovengenoemde premies zijn exclusief assurantiebelasting en eenmalige poliskosten.

Sluit een verzekeringspakket af of neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over het aanvragen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als medewerker in de zorg? Vul op het onderstaande formulier uw gegevens in. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen. Heeft u vragen of wilt u hulp bij het vergelijken van verschillende mkb-verzekeringen? Neem dan contact met ons op via 088 8270300.

Offerte aanvraag Thuiszorgmedewerkers
reCAPTCHA is required.