advocaat
Advocaat

Bent u werkzaam als zzp’er en wilt u een aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als advocaat afsluiten? Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de advocaat, dekt u de gevolgen van de beroepsrisico’s af tegen de laagste premie. Ons pakket biedt u de vrijheid om één, meerdere of alle zakelijke verzekeringen in een pakket onder te brengen, zonder dat dit invloed heeft op de premie per verzekering. Zo past u de dekking aan op uw behoeften en mogelijkheden.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af voor uw werkzaamheden als advocaat

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen materiële schade aan personen en/of goederen die zijn veroorzaakt door het verzekerde bedrijf. Echter dekt deze verzekering niet de schade die het gevolg is van fouten van u of uw medewerkers. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u zich als advocaat in tegen de schade van beroepsfouten inclusief eventueel bijkomende kosten voor de rechtsbijstand. Bijvoorbeeld als u of uw medewerkers een advies geven dat voor financiële schade bij de tegenpartij zorgt.

Verzekering voor de advocaat verzorgt door een professional

VEZA Verzekeringen is een volwaardig assurantiekantoor en verzorgt voor zakelijke en particuliere klanten verzekeringen tegen de beste premie en met de hoogste kwaliteit. Als verzekeringskantoor met ruime kennis en ervaring zijn wij u uitstekend van dienst op het gebied van alle voorkomende verzekeringen. U kunt als advocaat bij ons terecht voor de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, brandverzekering, autoverzekering en alle overige verzekeringen. Ook wanneer u een ander beroep uitoefent kunt u bij ons terecht voor een goede verzekering. Denkt u hierbij aan de volgende beroepen:

Uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Bent u advocaat en wilt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Vraag deze dan via onderstaand formulier aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij zijn bereikbaar op 088 8270300.

Offerte aanvraag Advocaat
reCAPTCHA is required.