Advocaat
Slider

Bent u zelfstandig werkzaam en wilt u een aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als advocaat afsluiten?  Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de advocaat, dekt u de gevolgen van de risico’s van uw beroep tegen de laagste premie. Ons pakket biedt de vrijheid om één, meerdere of alle verzekering te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo past u de dekking aan op uw behoeften en mogelijkheden.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als advocaat

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen materiele schade aan personen en/of goederen, welke zijn veroorzaakt door het verzekerde bedrijf. Echter dekt deze verzekering niet de schade die het gevolg is van fouten van u of uw medewerkers. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u zich tegen de schade van beroepsfouten inclusief eventueel bijkomende kosten voor de rechtsbijstand. Bijvoorbeeld als u of uw medewerkers een advies geven dat voor financiële schade bij de tegenpartij zorgt.

Verzekering voor de advocaat verzorgt door een professional

Veza Verzekeringen is een volwaardig assurantiekantoor en verzorgt voor zakelijke en particulieren klanten verzekeringen tegen de beste prijs en met de hoogste kwaliteit. Als verzekeringskantoor met ruime kennis en ervaring zijn wij u uitstekend van dienst op het gebied van alle voorkomende verzekeringen. U kunt bij ons terecht voor de aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, brandverzekering, autoverzekering en alle overige verzekeringen.

Uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Bent u advocaat en wilt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Vraag deze dan onderstaand aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons bereiken op 088 8270300.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als advocaat dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de advocaat dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag Advocaat
reCAPTCHA is required.