Het voordelige verzekeringspakket van Veza
zzp-verzekerd
Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

 

Aansprakelijkheidsverzekering voor de ondernemer

Een aansprakelijkheidsverzekering is handig voor alle ondernemers. Als ondernemer bent u namelijk aansprakelijk, wanneer u schade veroorzaakt aan spullen of anderen. De deskundige adviseurs van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam staan klaar om ondernemers te helpen bij het regelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Wanneer u een AVB-verzekering gaat afsluiten, bent u optimaal verzekerd voor de risico’s die u als ondernemer draagt. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) die u bij ons voor ondernemers in het mkb kunt afsluiten, beschermt uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van de veroorzaakte schade.

Waarom is een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) afsluiten verstandig als ondernemer?

Door het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) bent u als ondernemer beschermd tegen de risico’s met betrekking tot aansprakelijkheid. Zo bent u onder meer beschermd tegen financiële aanspraken van derden. Een kleine fout kan hoge schadeclaims veroorzaken en het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers zorgt ervoor dat u als onderneming of mkb verzekerd bent in dat soort gevallen. Onze professionals kijken graag met u mee welke mkb-verzekeringen relevant zijn voor u als ondernemer.

 

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor ondernemers in het mkb

Heeft u, door uw werkzaamheden, schade veroorzaakt bij een klant? Een onhandige actie: het is zo gebeurd. Bij diverse situaties komt de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en ondernemers dan ook zeker van pas. Het afsluiten van deze AVB-verzekering biedt een uitkomst voor iedere onderneming. Aan de hand van uw situatie helpen wij u bij het regelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die bij uw bedrijf in het mkb past. Zo zorgen wij onder meer voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor makelaars.

Uw premie is afhankelijk van een aantal factoren

De premie die verzekeraars rekenen voor een AVB-verzekering, verschilt per onderneming. De prijs van de AVB is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de omzet van uw onderneming, maar ook het aantal werknemers dat u in dienst heeft, de werkzaamheden die verricht worden, het soort bedrijf dat u runt en de hoogte van het gekozen eigen risico. De aansprakelijkheidsverzekering kan iedere ondernemer dan ook op maat afsluiten. Hierdoor is het eenvoudig om een perfect passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers in het mkb te regelen.

 

De beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering regelen voor ondernemers in het mkb

Het is fijn om te weten dat u, uw goederen en uw inventaris goed verzekerd zijn. Het kiezen van de juiste aansprakelijkheidsverzekering dient daarom deskundig te gebeuren. Hiervoor schakelt u VEZA Verzekeringen in! U kunt bij ons terecht voor allerlei verzekeringen tegen de beste premie. Verzeker uw bedrijfswagen met een bedrijfswagenverzekering en bijvoorbeeld uw inventaris en goederen met een inventaris- en goederenverzekering. Naast voor verzekeringen tegen materiële schade kunt u bij ons terecht voor een Constructie-All-Risk (CAR) verzekering.

Wees goed voorbereid

Wilt u zich als ondernemer graag goed verzekeren en een AVB-verzekering afsluiten? Met vele jaren kennis en ervaring in het vak kunnen wij u goed adviseren wanneer u een AVB wilt afsluiten. Vergelijk uw huidige aansprakelijkheidsverzekeringen met onze andere zakelijke verzekeringen. Voor meer informatie over het regelen van de juiste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers neemt u contact met ons op via 088 8270300. Een van onze specialisten helpt u graag met vergelijken en het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag Aansprakelijkheid voor bedrijven ZZP
reCAPTCHA is required.