Het voordelige verzekeringspakket van Veza
zzp-verzekerd
Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Alles met betrekking tot het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering (AVB) voor de ondernemer vindt u bij VEZA Verzekeringen. Onze deskundige adviseurs zorgen dat u met de aansprakelijkheidsverzekering te allen tijde optimaal verzekerd bent voor de risico’s die u als ondernemer draagt. Met het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) voor ondernemers in het mkb beschermt u uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van een veroorzaakte schade. De AVB vergoedt materiële schade aan personen en/of goederen welke is veroorzaakt door het verzekerde bedrijf, de ondernemer en eventueel meewerkende familieleden.

Waarom is een aansprakelijkheidsverzekering (AVB) afsluiten verstandig als ondernemer?

Door het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor mkb-bedrijven (AVB) dekt u als ondernemer de risico’s met betrekking tot aansprakelijkheid. In dat geval bent u tegen financiële aanspraken van derden beschermd. Een kleine fout kan hoge schadeclaims veroorzaken en het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen. Schakel de hulp van VEZA Verzekeringen in als u uw onderneming goed wilt verzekeren. Wij hebben de kennis en kunde in huis om u te adviseren over de verschillende bedrijfsverzekeringen.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor ondernemers in het mkb

Door uw werkzaamheden heeft u schade veroorzaakt bij een klant, door onvoorziene omstandigheden beschadigt u het tapijt van een klant of u stoot bij een klant een dure vaas om. Het zijn zomaar een aantal situaties waarbij de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en ondernemers van pas komt. Het afsluiten van een AVB-verzekering biedt voor iedere onderneming dan ook uitkomst. Aan de hand van uw situatie helpt VEZA Verzekeringen u bij het regelen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers die bij uw bedrijf in het mkb past.

Uw premie is afhankelijk van een aantal factoren

De premie die verzekeraars rekenen voor een AVB-verzekering verschilt per onderneming. Het is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de omzet van uw onderneming, maar ook het aantal werknemers dat u in dienst heeft, de werkzaamheden die verricht worden, het soort bedrijf dat u runt en de hoogte van het gekozen eigen risico. De aansprakelijkheidsverzekering kan iedere ondernemer dan ook op maat afsluiten. Hierdoor is het eenvoudig om een perfect passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers in het mkb te regelen.

De beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering regelen voor ondernemers in het mkb

Het is fijn om te weten dat u, uw goederen en uw inventaris goed verzekerd zijn. Het kiezen van de juiste aansprakelijkheidsverzekering moet daarom deskundig gebeuren. Hiervoor schakelt u VEZA Verzekeringen in! U kunt bij ons terecht voor allerlei verzekeringen tegen de beste premie. Verzeker uw bedrijfswagen met een bedrijfsautoverzekering en bijvoorbeeld uw inventaris en goederen met een inventaris- en goederenverzekering. Naast materiële schade kunt u bij ons ook terecht voor een Constructie-All-Risk (CAR) verzekering.

Wees goed voorbereid

Bent u als ondernemer verzekerd, maar wilt u graag minder betalen voor uw zakelijke verzekeringen dan bij uw huidige verzekeraar? Vergelijk uw huidige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met andere verzekeringen voor ondernemers die u bij VEZA Verzekeringen kunt afsluiten met de uitgebreide vergelijkingstool. Neem contact met ons op voor meer informatie over het regelen van de juiste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers. Bel hiervoor naar 088 8270300. Een van onze specialisten helpt u graag met vergelijken en het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Wilt u gratis en vrijblijvend een premie van ons ontvangen voor het afsluiten van een AVB-verzekering? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in.

Offerte aanvraag Aansprakelijkheid voor bedrijven ZZP
reCAPTCHA is required.