Vertaler
Slider

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die het gevolg is van beroepsfouten tijdens de werkzaamheden als vertaler. Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als vertaler? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's. Risico’s waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen, speciaal voor de vertaler, dekt u de gevolgen van deze risico's tegen de laagste premie.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als vertaler

Het gaat hierbij om financiële schade die niet voortvloeit uit een schade aan zaken of letselschade. Als u of een medewerker een fout maakt tijdens het uitoefenen van beroepsmatige activiteiten, kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld wanneer u een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade. U kunt dan een beroep doen op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV). Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afgesloten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij VEZA Verzekeringen sluit u alle verzekeringen af die u als ondernemer nodig heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, eigen vervoerverzekering of een ongevallenverzekering. Onze pakketten bieden de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo past u de dekking aan op uw behoeften en mogelijkheden. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan onderstaand aan. Voor meer informatie bereikt u ons op 088 8270300.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als vertaler dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de vertaler dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag Vertaler
reCAPTCHA is required.