vertaler
Vertaler

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de vertaler

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die het gevolg is van beroepsfouten die u maakt tijdens uw werkzaamheden als vertaler. Bent u werkzaam als zelfstandig vertaler? Dan loopt u uiteraard de nodige financiële bedrijfsrisico's. Risico’s waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam, speciaal samengesteld voor de vertaler, dekt u de gevolgen van deze risico's tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als vertaler

Als u of een van uw medewerkers een fout maakt tijdens het uitoefenen van beroepsmatige activiteiten, kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld wanneer u een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade. U kunt dan een beroep doen op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor u als vertaler. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt, in tegenstelling tot de AVB-verzekering, niet de financiële schade die voortvloeit uit een schade aan materiaal of letselschade.

Ook andere ondernemersverzekeringen sluit u via ons af

Bij ons verzekeringsbureau sluit u, naast een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, ook andere verzekeringen af die u als ondernemend vertaler nodig heeft. Dit betreft onder meer de:

Ook wanneer u in een andere branche werkzaam bent, sluit u bij ons de juiste verzekeringen af. Zo bieden wij ook hulp bij het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een IT’er.

Ontvang passende hulp van onze adviseurs

U heeft bij ons de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit van invloed is op de premie per verzekering. Op deze manier past u eenvoudig de dekking aan op uw eigen mogelijkheden en behoeften. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan via onderstaand formulier aan. Wilt u als vertaler meer informatie over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 8270300.

Offerte aanvraag Vertaler
reCAPTCHA is required.