vertaler
Vertaler

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die het gevolg is van beroepsfouten tijdens uw werkzaamheden als vertaler. Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als vertaler? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's. Risico’s waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen, speciaal voor de vertaler, dekt u de gevolgen van deze risico's tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als vertaler

Het gaat hierbij om financiële schade die niet voortvloeit uit een schade aan zaken of letselschade. Als u of een van uw medewerkers een fout maakt tijdens het uitoefenen van beroepsmatige activiteiten, kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Bijvoorbeeld wanneer u een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade. U kunt dan een beroep doen op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering als vertaler. Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een AVB afgesloten. Naast het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als vertaler schakelt u ons ook in voor de volgende beroepen:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij VEZA Verzekeringen sluit u alle verzekeringen af die u als ondernemer nodig heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende verzekeringen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Eigen vervoerverzekering
  • Ongevallenverzekering

U heeft bij ons de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit van invloed is op de premie per verzekering. Op deze manier past u eenvoudig de dekking aan op uw eigen mogelijkheden en behoeften. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag deze dan via onderstaand formulier aan. Wilt u als vertaler meer informatie over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? U bereikt ons door te bellen naar 088 8270300.

Offerte aanvraag Vertaler
reCAPTCHA is required.