Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf in IT

Wilt u graag een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werk in de IT afsluiten? Dat is zeer raadzaam. VEZA Verzekeringen uit Rotterdam kijkt graag met u mee. Zo weet u zeker dat u de juiste verzekering afsluit, tegen de laagst mogelijke premie. Mocht u een fout maken binnen uw werkzaamheden in de IT, dan zal de beroepsaansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen opvangen.

Voor vragen bel: 088 8270300

Waarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering belangrijk binnen de IT?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten is raadzaam wanneer u werkzaam bent in de IT. Wanneer u uw klanten adviseert, loopt u de kans dat u hierin een fout maakt. Als dat het geval is, kan de desbetreffende klant financiële schade lijden. Het is mogelijk dat de klant dit op u wil verhalen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u de financiële gevolgen van dit soort beroepsgerelateerde fouten. Naast de beroepsaansprakelijkheidsverzekering is het slim om een AVB af te sluiten voor uw bedrijf. Wilt u er zeker van zijn dat u tegen allerlei risico’s verzekerd bent? Dan is het verstandig om een alles-in-één-pakket af te sluiten.

Laat onze specialisten u helpen of sluit zelf een verzekering af

We helpen u graag om de juiste verzekeringen af te sluiten, zodat u zo goed mogelijk ingedekt bent. Om er zeker van te zijn dat u een zo laag mogelijke premie betaalt, kijken we graag met u mee naar het vergelijken van uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering in de IT met andere aanbieders. Neem contact met ons op via 088 8270300 voor meer informatie.

Contact
reCAPTCHA is required.