Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten is raadzaam wanneer u werkzaam bent in de IT. U adviseert uw relaties over uiteenlopende onderwerpen en de kans bestaat dat u hierin een fout maakt. In zo’n geval kan de desbetreffende relatie financiële schade lijden en dit op u willen verhalen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u de financiële gevolgen van zulke beroepsgerelateerde fouten in.

Voor vragen bel: 088 8270300

De juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw onderneming in de IT

Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u uzelf als IT’er in tegen reine vermogensschade. Dit betekent dat zaken als letselschade en materiële schade door deze verzekering niet gedekt worden. Het is daarom verstandig om een verzekeringspakket af te sluiten bij VEZA Verzekeringen. Naast de beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft u namelijk ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers nodig. Daarnaast wilt u natuurlijk een goede dekking en een zo laag mogelijke premie. Daarom is het slim om verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar te vergelijken. Ook hierin zijn we u graag van dienst.

Laat onze specialisten u helpen of sluit zelf een verzekering af

We helpen u graag om de juiste verzekeringen af te sluiten, zodat u zo goed mogelijk ingedekt bent en zo min mogelijk premie betaalt. Neem contact met ons op via 088 8270300 voor meer informatie en antwoord op uw vragen. Met onze handige tools kunt u ook eenvoudig zelf zzp-verzekeringen vergelijken. Wilt u zelf een verzekering afsluiten, zoals de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de IT? Ook dat is bij ons mogelijk.

Contact
reCAPTCHA is required.