architect
Architect

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de architect

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam dekt u de financiële gevolgen af van de risico’s die u heeft tijdens uw werkzaamheden als architect. Het gaat hierbij om onvoorziene omstandigheden waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt als ondernemer. Uiteraard wilt u dat deze klachten gedekt worden door een verzekering met de laagste premie. Daarom kiest u voor VEZA Verzekeringen.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af voor uw handelingen als architect

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich als architect tegen de financiële gevolgen van schade veroorzaakt door beroepsfouten. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die het gevolg is van beroepsfouten van zowel uzelf als uw werknemers. Het gaat in dit geval om zuivere vermogensschade. Zuivere vermogensschade is financiële schade die niet voortvloeit uit schade aan zaken of letselschade. Als uw bedrijf een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie hierdoor financiële schade lijdt, is dit een voorbeeld van zuivere vermogensschade.

Als architect zelf een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Door het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering als architect bent u gedekt voor zuivere vermogensschade. Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afgesloten. Bent u niet werkzaam als architect, maar wilt u wel een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Ook dat is bij ons mogelijk! U schakelt ons onder andere in voor verzekeringen voor de volgende beroepsgroepen:

Sluit een verzekering af op basis van uw eigen wensen

Bij VEZA Verzekeringen sluit u alle verzekeringen af die u als ondernemer nodig heeft. Denkt u als architect bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, eigen vervoerverzekering of een ongevallenverzekering. Onze pakketten bieden de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de premie per verzekering. Op deze manier past u eenvoudig de dekking aan op de behoeften en mogelijkheden van uw bedrijf. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 088 8270300.

Offerte aanvraag Architect
reCAPTCHA is required.