Architect
Slider

Met een aansprakelijkheidsverzekering en beroepsaansprakelijkheidsverzekering van VEZA Verzekeringen dekt u de gevolgen van de risico’s die u heeft tijdens uw werkzaamheden als architect. Risico's waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Uiteraard wilt u dat deze risico’s gedekt worden door een verzekering met de laagste premie. Daarom kiest u voor VEZA Verzekeringen.

Sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als architect

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt u zich als architect tegen de financiële gevolgen van schade veroorzaakt door beroepsfouten. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de schade die het gevolg zijn van beroepsfouten van u of uw werknemers. Het gaat in dit geval om zuivere vermogensschade. Zuivere vermogensschade is een financiële schade die niet voortvloeit uit een schade aan zaken of letselschade. Als uw bedrijf een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade dan is dit een voorbeeld van zuivere vermogensschade. Door het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor deze schade. Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afgesloten.

Een aansprakelijkheidsverzekering als architect zelf afsluiten

Bij VEZA Verzekeringen sluit u alle verzekeringen af die u als ondernemer nodig heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, eigen vervoerverzekering of een ongevallenverzekering. Onze pakketten bieden de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo past u de dekking af op uw behoeften en mogelijkheden. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op 088 8270300.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als architect dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de architect dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

 

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag Architect
reCAPTCHA is required.