accountant
Accountant

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is zeer interessant voor de zelfstandige ondernemer die werkzaam is als accountant. U loopt uiteraard de nodige risico’s waar u zelf de verantwoordelijkheid voor draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de accountant/administrateur dekt u de gevolgen van deze risico's tegen de laagste premie. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is bedoeld voor ondernemers die het risico lopen om aansprakelijk gesteld te worden voor beroepsfouten, bijvoorbeeld voor een accountant.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een accountant?

Als u of de medewerkers van uw bedrijf advies geven, dan is het mogelijk dat beroepsfouten worden gemaakt. Deze fouten kunnen schade aan derden toebrengen. Als die andere partijen een schadeclaim indienen, kan deze flink oplopen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor een accountant dekt u zich tegen de schade van beroepsfouten, inclusief eventueel bijkomende kosten voor de rechtsbijstand. Het gaat in dit geval om zuivere vermogensschade. Zuivere vermogensschade is een financiële schade die niet voortvloeit uit een schade aan zaken of letselschade. Als uw bedrijf een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade, dan is dit een voorbeeld van zuivere vermogensschade. Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afgesloten. U kunt ook een zakelijke verzekering aanvragen voor onder andere de volgende beroepen:

Verzeker uzelf tegen de nodige risico’s

Met ons verzekeringspakket dekt u de gevolgen van de risico’s die u als ondernemer loopt. Dit doet u tegen de laagste premie. Bovendien biedt ons pakket de vrijheid om één, meerdere of alle zakelijke verzekeringen in een pakket onder te brengen zonder dat dit invloed heeft op de premie per verzekering. Zo past u de dekking aan op uw behoeften en mogelijkheden.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Bij VEZA Verzekeringen vergelijken we samen met u de kosten van meerdere beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen waarna wij een deskundig advies uitbrengen. Heeft u interesse in de diensten van VEZA Verzekeringen? Of heeft u vragen over het afsluiten van een verzekering voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via 088 8270300. U heeft hieronder ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen voor het ontvangen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met aantrekkelijke kosten.

Offerte aanvraag accountant/administrateur
reCAPTCHA is required.