Accountant
Slider

Als u als zelfstandig ondernemer werkzaam als accountant bent, is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zeer interessant. U loopt uiteraard de nodige risico’s waar u zelf de verantwoordelijkheid voor draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de accountant/administrateur dekt u de gevolgen van deze risico's tegen de laagste premie. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is bedoeld voor ondernemers die het risico lopen om aansprakelijk gesteld te worden voor beroepsfouten wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent als accountant.

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een accountant?

Als u of de medewerkers van uw bedrijf advies geven, dan is het mogelijk dat beroepsfouten worden gemaakt. Deze fouten kunnen schade aan derden toebrengen. Die ander partijen kunnen een schadeclaim indienen en deze kan flink oplopen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u zich tegen de schade van beroepsfouten, inclusief eventueel bijkomende kosten voor de rechtsbijstand. Het gaat in dit geval om zuivere vermogensschade. Zuivere vermogensschade is een financiële schade die niet voortvloeit uit een schade aan zaken of letselschade. Als uw bedrijf een verkeerd advies geeft aan een relatie en deze relatie lijdt hierdoor financiële schade dan is dit een voorbeeld van zuivere vermogensschade. Voor schade aan zaken van derden of letsel van personen wordt meestal een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) afgesloten.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor de accountant afsluiten

Bij VEZA Verzekeringen vergelijken we samen met u de kosten van meerdere beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen waarna wij een advies uitbrengen. Heeft u interesse in de diensten van VEZA Verzekeringen? Of heeft u vragen over het afsluiten van een verzekering voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op via 088 8270300. U heeft ook de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen voor het ontvangen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met aantrekkelijke kosten.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als accountant/administrateur dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de accountant/administrateur dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 250,-
Inventaris en goederen € 20.000,- € 250,-
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag accountant/administrateur
reCAPTCHA is required.