Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de interim manager

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar om uw beroep als interim manager zonder zorgen uit te kunnen voeren. Het is immers goed mogelijk dat u een fout maakt die uw werkgever of opdrachtgever financieel schaadt. Aangezien u als interim manager verantwoordelijk bent voor belangrijke beslissingen en de verantwoording draagt voor deze beslissingen en de gevolgen ervan, is het goed om u tegen deze financiële schade in te dekken. Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam bekijken we graag de mogelijkheden voor uw beroep.

 

Voor vragen bel: 088 8270300

Wat dekt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de interim manager?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt enkel zuivere vermogensschade die u als interim manager heeft veroorzaakt. Ook schade die uw werknemers hebben veroorzaakt wordt hiermee vergoed. Het gaat hierbij enkel om financiële schade die een relatie lijdt, bijvoorbeeld door verkeerd advies. Als u ook letselschade en materiële schade wilt indekken, heeft u hiervoor andere verzekeringen nodig, zoals een AVB. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij VEZA Verzekeringen terecht. Wij hebben namelijk een alles-in-één-verzekeringspakket voor de interim manager die meer risico’s wil dekken dan op dit moment gedekt worden door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Welke beroepsgroepen kunnen een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

VEZA Verzekeringen heeft niet alleen de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een interim manager. Ook andere beroepsgroepen vragen met onze hulp een BAV-verzekering aan. Denk bijvoorbeeld aan:

Met onze verzekeringen dekt u alle schade die veroorzaakt wordt door een beroepsfout die u maakt in uw adviserende werk. Dit gaat enkel om financiële schade.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u interim manager en wilt u graag een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons wanneer u belt naar 088 8270300. We helpen u graag met het vinden van de juiste verzekering tegen een zo laag mogelijke premie.

Contact
reCAPTCHA is required.