Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar om uw beroep als interim manager zonder zorgen uit te kunnen voeren. Het is immers goed mogelijk dat u een fout maakt die uw werkgever of opdrachtgever financieel schaadt. Aangezien u als interim manager verantwoordelijk bent voor belangrijke beslissingen en ook de verantwoording draagt voor deze beslissingen en de gevolgen ervan, is het goed om u tegen deze financiële schade in te dekken. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de interim manager beschermt u zich hiertegen.
Voor vragen bel: 088 8270300

Wat dekt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de interim manager?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt enkel zuivere vermogensschade die u als interim manager heeft veroorzaakt. Ook schade die uw werknemers hebben veroorzaakt wordt hiermee vergoed. Het gaat hierbij wel enkel om financiële schade die een relatie lijdt, bijvoorbeeld door verkeerd advies. Als u ook letselschade en materiële schade wilt indekken, heeft u meer verzekeringen nodig. Ook hiervoor kunt u uitstekend bij VEZA Verzekeringen terecht. Wij hebben namelijk een verzekeringspakket voor de interim manager met meer dan alleen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit pakket is bovendien volledig op uw wensen af te stemmen.

Welke beroepsgroepen kunnen een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

VEZA Verzekeringen heeft niet alleen de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een interim manager. Ook andere beroepsgroepen kunnen zich met onze hulp uitstekend laten verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Bent u interim manager en wilt u graag een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons wanneer u belt naar 088 8270300. We helpen u graag met het vinden van de juiste verzekering tegen een zo laag mogelijke premie.

Contact
reCAPTCHA is required.