Transportverzekering

​De expert in transportverzekeringen!

Geen transportondernemer is hetzelfde!

Voor u als (startende) transportondernemer is het belangrijk dat u zich tegen de vele mogelijke transportrisico’s verzekert met een doorlopende transportverzekering. VEZA Verzekeringen, als onderdeel van Buro Nomden, is een vertrouwd adres voor eigen rijders en in tien jaar hebben wij al meer dan 100 startende transportondernemers veilig op weg geholpen met hun verzekeringspakket. Wij stellen een individueel pakket voor u samen zodat u voorzien bent van prima verzekeringsdekking tegen een zeer scherpe premie. Zo heeft u een voordelige transportverzekering die u goed tegen risico’s indekt.

Wat voor doorlopende transportverzekering past bij uw onderneming?

Wilt u gaan starten als eigen rijder? Samen met u nemen wij de bedrijfsvoering door: wie zijn uw opdrachtgevers? Welke ladingen vervoert u? Het is belangrijk om een goede keuze te maken welke soorten transportverzekeringen het best bij uw onderneming passen. Gelukkig ontvangt u van onze transportspecialist altijd verzekeringsadvies op maat. U krijgt hierdoor maximale zekerheid met een voordelige doorlopende transportverzekering.

Welke soorten transportverzekeringen zijn noodzakelijk voor transportondernemers?

Of u nu start als eigen rijder, of eigenaar bent van een eigen bestaande transportonderneming: sluit altijd een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op transportondernemers af. Hiermee beschermt u namelijk uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergoedt materiële schade aan personen en/of goederen welke door uw bedrijf zijn veroorzaakt. Daarnaast raden wij u aan om de volgende soorten transportverzekeringen af te sluiten:

  • Vrachtwagenverzekering
  • Vervoerderaansprakelijkheidsverzekering
  • Container- / trailer-aansprakelijkheidsverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Goederentransportverzekering (aanvullende vergoeding naast AVC en CMR)

Ook bieden we een verzekering voor de vrachtwagenchauffeur aan en kan het verstandig zijn om een inventaris- en goederenverzekering af te sluiten.

Een doorlopende transportverzekering voor uw transportonderneming ingewikkeld?

Wij regelen het beste pakket voor u

Weet u nog niet precies wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf als het gaat om een doorlopende transportverzekering of andere soorten transportverzekeringen? Twijfelt u wat u wel en niet moet verzekeren of wat wel gedekt is onder AVC en CMR? Wij helpen u graag met persoonlijk en deskundig advies van onze transportspecialist en u ontvangt altijd een verzekeringsadvies helemaal afgestemd op uw onderneming. U krijgt hierdoor maximale zekerheid tegen een zeer scherpe premie. U bent van harte welkom op ons kantoor om de verschillende soorten transportverzekeringen met ons te bespreken. Voor vragen over een voordelige doorlopende transportverzekering zijn we te bereiken via het telefoonnummer 088 8270300.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een transportverzekering.