Transportverzekering

De expert in transportverzekeringen!

Geen transportondernemer is hetzelfde!

Voor jou als (startende) transportondernemer is het belangrijk dat je je tegen de vele mogelijke transportrisico’s verzekerd. VEZA Verzekeringen als onderdeel van Buro Nomden is een vertrouwd adres voor eigen rijders en in 10 jaar hebben wij al meer dan 100 startende transportondernemers veilig op weg geholpen met hun verzekeringspakket. Wij stellen een individueel pakket voor je samen zodat je voorzien bent van prima verzekeringsdekking tegen een zeer scherpe premie.

Wil je gaan starten als eigen rijder? Samen met jou nemen wij je bedrijfsvoering door: wie zijn je opdrachtgevers? Welke ladingen vervoer je? Belangrijk om een goede keuze te maken welke verzekeringen het best bij jouw onderneming passen. Gelukkig krijg je van onze transportspecialist altijd verzekeringsadvies op maat. Je krijgt hierdoor maximale zekerheid tegen een zeer scherpe premie.

Welke transportverzekering is noodzakelijk voor transportondernemers?

Of je nu start als eigen rijder, of je bent eigenaar van een eigen bestaande transportonderneming. Sluit altijd een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op transportondernemers af. Hiermee bescherm je namelijk jouw bedrijf tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergoedt materiële schade aan personen en/of goederen welke door jouw bedrijf zijn veroorzaakt. Daarnaast raden wij je aan om de volgende verzekeringen af te sluiten:

  • vrachtwagenverzekering
  • vervoerderaansprakelijkheidsverzekering
  • Container/trailer aansprakelijkheidsverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Goederentransportverzekering (aanvullende vergoeding naast AVC en CMR)

Een transportverzekering voor je transportonderneming ingewikkeld?

Wij regelen het beste pakket voor je

Weet je nog niet precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Wat je wel en niet moet verzekeren? Wat wel gedekt is onder AVC en CMR? Wij helpen je graag met persoonlijk en deskundig advies van onze transportspecialist en je krijgt altijd een verzekeringsadvies helemaal afgestemd op jouw onderneming.
Je krijgt hierdoor maximale zekerheid tegen een zeer scherpe premie. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Delft en wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 088-8270321.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een transportverzekering.