Transportverzekering

Een doorlopende transportverzekering afsluiten

Geen transportondernemer is hetzelfde!

Voor u als (startende) transportondernemer is het belangrijk dat u zich tegen de vele mogelijke transportrisico’s verzekert met een doorlopende transportverzekering. VEZA Verzekeringen uit Rotterdam is een vertrouwd adres voor eigen rijders. In tien jaar tijd hebben wij al meer dan honderd startende transportondernemers veilig op weg geholpen met hun verzekeringspakket. Wij stellen een individueel pakket voor u samen zodat u voorzien bent van een prima verzekeringsdekking tegen een zeer scherpe premie. Zo heeft u een voordelige transportverzekering die u goed tegen risico’s indekt.

 

Wat voor doorlopende transportverzekering past bij uw onderneming?

Wilt u starten als eigen rijder? Samen nemen wij de bedrijfsvoering door: wie zijn uw opdrachtgevers? Welke ladingen vervoert u? Het is belangrijk om een goede keuze te maken welke soorten transportverzekeringen het best bij uw onderneming passen. Zo kunnen wij u onder meer helpen bij het afsluiten van een verzekering voor een vrachtwagenchauffeur. Van onze transportspecialist ontvangt u altijd verzekeringsadvies op maat. U krijgt hierdoor maximale zekerheid met een voordelige doorlopende transportverzekering.

Welke soorten transportverzekeringen zijn noodzakelijk voor transportondernemers?

Of u nu start als eigen rijder, of eigenaar bent van een bestaande transportonderneming: sluit altijd een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op transportondernemers af. Hiermee beschermt u namelijk uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergoedt de materiële schade en/of letselschade welke door uw bedrijf zijn veroorzaakt. Daarnaast raden wij u aan om de volgende soorten transportverzekeringen af te sluiten:

  • Vervoerderaansprakelijkheidsverzekering
  • Container- / trailer-aansprakelijkheidsverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Goederentransportverzekering (aanvullende vergoeding naast AVC en CMR)
  • Een inventaris- en goederenverzekering

Laat ons het beste pakket voor u regelen

Wilt u een voordelige doorlopende transportverzekering afsluiten, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf als het gaat om transportverzekeringen? Wij helpen u graag met advies van onze transportspecialist. U ontvangt altijd verzekeringsadvies dat is afgestemd op uw onderneming. Hierdoor rekent u op maximale zekerheid tegen een zeer scherpe premie. U bent van harte welkom op ons kantoor om de verschillende soorten transportverzekeringen met ons te bespreken. Voor vragen over een voordelige doorlopende transportverzekering zijn we te bereiken via het telefoonnummer 088 8270300.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een transportverzekering.