schoonheidsspecialist
Schoonheidsspecialist

Bent of wilt u als zelfstandig schoonheidsspecialiste aan het werk, dan weet u welke risico’s daar allemaal bij komen kijken. Risico’s waar u zelf de verantwoordelijkheid voor draagt en waar u aansprakelijk voor kan worden gesteld. Dit kan enorme financiële gevolgen hebben, vandaar dat een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering feitelijk een vereiste is.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor schoonheidsspecialisten blijkt echter vaak lastig af te sluiten of kent erg veel uitsluitingen of acceptatievoorwaarden. VEZA heeft een betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor schoonheidsspecialisten. Een verzekering die naast een redelijke premie ook een uitstekende dekking biedt.

De premie van onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bedraagt € 24,17 per maand ( exclusief eenmalige poliskosten en 21% assurantiebelasting ). Het eigen risico is € 250 voor zaakschade en € 1.000,- voor letselschade. Het verzekerd bedrag is € 1.250.000,-.

Een ANBOS opleiding of aansluiting is niet vereist voor het afsluiten van de verzekering. Een opleiding op MBO-niveau of vergelijkbaar moet wel zijn gevolgd. Deze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt ook dekking voor specialisaties zoals laserontharing, acnebehandeling, permanente make-up ( conform niveau- ). De verzekering sluit medische behandeling wel uit.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag Schoonheidsspecialist
reCAPTCHA is required.