Psycholoog
Slider

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u zichzelf tegen de schade die het gevolg is van beroepsfouten tijdens uw werkzaamheden als psycholoog. U kunt hierbij denken aan foutief advies, een verkeerde berekening of nalatigheid. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de psycholoog dekt u de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw werkzaamheden als psycholoog

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als psycholoog? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt.  Als u of de medewerkers van uw bedrijf advies geven, dan is het mogelijk dat beroepsfouten worden gemaakt. Deze fouten kunnen schade toebrengen aan derden. Deze ander partijen kunnen een schadeclaim indienen en deze kan flink oplopen. Als psycholoog wordt u verzekerd bij zorg buiten de praktijk, voor incidentele medische hulp en nevenwerkzaamheden. Let wel op dat dit niet geldt binnen de muren van een instelling.

Vraag een offerte aan of neem contact op om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten

Uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit u eenvoudig af bij Veza Verzekeringen. Ons pakket biedt de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo past u de dekking af op uw behoeften en mogelijkheden. Heeft u vragen over onze verzekeringen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 8270300.

 

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als psycholoog dan loop je uiteraard de nodige risico's. Risico's waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen speciaal voor de psycholoog dek je de gevolgen van deze risico's af tegen de laagste premie.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 125,-
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-

 

Bovendien biedt dit pakket de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen zonder dat dit invloed heeft op de prijs per verzekering. Zo pas je de dekking af op jouw behoeften en mogelijkheden.

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen, vraag deze dan onderstaand aan.

Offerte aanvraag Psycholoog
reCAPTCHA is required.