psycholoog
Psycholoog

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de psycholoog

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt u uzelf in tegen eventuele schade als gevolg van beroepsfouten tijdens uw werkzaamheden als psycholoog. U kunt hierbij denken aan foutief advies, een verkeerde berekening of nalatigheid. Met het verzekeringspakket van VEZA Verzekeringen dat speciaal voor de psycholoog is opgesteld, dekt u de gevolgen van deze risico's tegen de laagst mogelijke premie. Onze specialisten uit Rotterdam geven u graag deskundig advies op basis van uw wensen en behoeften.

Verzekering Dekking Eigen risico
Aansprakelijkheid voor bedrijven € 2.500.000,- € 125,-
Inventaris en goederen € 10.000,- € 250,-
Rechtsbijstand € 50.000,- n.v.t.
Eigen vervoer € 5.000,- € 250,-

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor uw verrichtingen als psycholoog

Bent u als zelfstandig ondernemer werkzaam als psycholoog? Dan loopt u uiteraard de nodige risico's waarvoor u zelf de verantwoordelijkheid draagt. Als u of de medewerkers van uw bedrijf advies geven, dan is het mogelijk dat er soms beroepsfouten worden gemaakt. Het vervelende als dit gebeurt, is dat deze fouten schade kunnen toebrengen aan derden. Deze partijen kunnen naar aanleiding van de fout(en) een schadeclaim indienen en deze kan flink oplopen. Als psycholoog wordt u met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekerd bij zorg buiten de praktijk, voor incidentele medische hulp en nevenwerkzaamheden. Let wel op dat dit niet geldt binnen de muren van een instelling. Ook als u werkzaam binnen een ander beroep werkzaam bent, kunt u bij ons een verzekering afsluiten. Denkt u hierbij aan de volgende beroepen:

Vraag online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact op

Als psycholoog sluit u bij VEZA Verzekeringen eenvoudig een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af. Het pakket dat wij aanbieden, biedt de vrijheid om één, meerdere of alle verzekeringen te kiezen. Welke keuze u ook maakt, dit heeft geen invloed op de premie per verzekering. Zo past u de dekking eenvoudig aan op uw behoeften en mogelijkheden. Heeft u als psycholoog vragen over onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering of andere verzekeringen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 8270300. Heeft u behoefte aan een andere verzekering, bijvoorbeeld voor uw beveiligingsbedrijf? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

Offerte aanvraag Psycholoog
reCAPTCHA is required.