Aansprakelijkehidsverzekering Fysiotherapeut
therapeut

Aansprakelijkheidsverzekering fysioherapeut

Aansprakelijkheidsverzekering Fysiotherapeuten

Waarom als fysiotherapeut een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Natuurlijk beschik je als professional over de nodige kennis van jouw vak en kun je zelf de risico’s die je loopt prima inschatten. Desalniettemin zit een ongeluk in een klein hoekje temeer daar jij als fysiotherapeut ook aansprakelijk kan worden gesteld voor schade door een ( medische ) fout die niet direct zichtbaar is. Hierdoor is er altijd de mogelijkheid dat er iets fout gaat en aansprakelijk gesteld worden is dan al stressvol genoeg. Daarom is het van belang dat jij je als fysiotherapeut verzekerd tegen de risico’s die je ondanks alle goede bedoelingen en voorzorgsmaatregelen loopt.

Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van VEZA Verzekeringen bescherm jij je als fysiotherapeut tegen onverwachte situaties die een groot gevolg voor jou en jouw onderneming kunnen hebben. Bovendien kan dit nu tegen een ongekend laag tarief!

Wat verzeker je met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor fysiotherapeuten en wat kost dit?

Voor schade aan zaken van derden of letsel aan personen biedt deze verzekering een prima dekking. Zo verzeker je een bedrag van € 2.500.000,- per schadegeval en € 5.000.000,- per schadejaar voor slechts € 6,88 per maand ( exclusief kosten en belasting ) en is het eigen risico € 100,- per schadegeval. Gehuurde of geleende zaken van derden zijn meeverzekerd tot een bedrag van € 50.000,- en kent de verzekering een standaard inloopdekking tot 3 jaar. Wil je een assistent meeverzekeren?  Dat kan op deze verzekering al voor € 1,83 per maand ( exclusief belasting ).

Vraag eenvoudig een offerte voor Aansprakelijkheidsverzekering Fysiotherapeuten aan!

Meer informatie over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Vul onderstaande formulier in en wij sturen per ommegaande een offerte op maat. Bellen kan uiteraard ook altijd tijdens kantooruren op 088 8270300.