AdobeStock_81808080_328
Bewindvoering

Wanneer u als bewindvoerder voor uw klanten een verzekering zoekt is VEZA een prima keus. Zo hebben wij een eenvoudige maar ruime selectie verzekeringen speciaal voor mensen die onder bewindvoering vallen.

Doordat VEZA Verzekeringen een speciale cover heeft kennen wij een eenvoudige acceptatie, een verkort aanvraagformulier en de mogelijkheid om al uw klanten in één keer aan te melden.

Zo regelt u bij ons de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren met een verzekerd bedrag van € 1.000.000,- voor slechts € 3,58 per maand*.

*genoemde premies zijn exclusief assurantiebelasting en poliskosten.

De premie van de inboedelverzekering is afhankelijk van de waarde van de inboedel waardoor u deze eenvoudig op de situatie van uw klant kunt aanpassen.

Heeft uw klant nu of in de toekomst een aanvullende verzekering nodig? Dan is dit pakket eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering of reisverzekering. Door meerdere verzekeringen aan het pakket toe te voegen ontvangt uw klant bovendien ook nog een extra pakketkorting.

Doordat VEZA Verzekeringen een samenwerking heeft met Maxzsupport kunnen wij u niet alleen helpen met de particuliere verzekeringen maar kunnen wij u ook assisteren met de scherpste prijs voor de energie en telefoniekosten van uw klant.

Daarnaast hebben wij in samenwerking met Maxzsupport een speciaal tarief voor de zorgverzekering. Wilt u hier meer over weten, laat dan hier uw gegevens achter.

Wilt u een aanbieding ontvangen voor uw klant(en) vul  dan onderstaande aanvraagformulier in.

Offerte aanvraag bewindvoering
reCAPTCHA is required.