Eigen vervoer
Eigen vervoerverzekeringen

Met onze eigen vervoerverzekering zijn de goederen die u met uw eigen (bestel)auto vervoert, verzekerd bij schades en diefstal. De verzekering biedt 24 uur per dag dekking tijdens vervoer, bij het laden en lossen én tijdens de opslag in de auto. De verzekering biedt bovendien dekking in alle landen binnen op het continent Europa, inclusief Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Een eigen vervoerverzekering voor bedrijven én zzp’ers

Bent u zzp’er en veel onderweg met waardevolle goederen? Of heeft u een onderneming met meer dan tien werknemers die dagelijks onderweg zijn met kostbaar materieel? Een eigen vervoerverzekering door VEZA Verzekeringen is geschikt voor ieder type onderneming. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen schade of diefstal tijdens het laden, vervoeren, opslaan en lossen in Nederland en elders in de EU. Met onze eigen vervoerverzekering kunt u met een gerust hart uw goederen vervoeren. Voor de opslag van uw goederen sluit u een inventaris- en goederenverzekering af.

Verzekering die passen bij uw onderneming

De verzekering wordt volledig op maat aangeboden. Vul het formulier in op onze website of bel vandaag nog naar 088 8270300 voor een eigen vervoerverzekering op maat. Een van onze ervaren medewerkers geeft u meer informatie over de verzekering en de mogelijkheden voor uw situatie. Bent u daarnaast op zoek naar andere ondernemingsverzekeringen? VEZA Verzekeringen heeft een ruim aanbod verzekeringen tegen een scherpe premie.

Offerte aanvraag eigen vervoer verzekering
reCAPTCHA is required.