bedrijfspand
Bedrijfsgebouw verzekeringen

Het is raadzaam om met een verzekering uw bedrijfspand te verzekeren tegen schade, maar ook tegen stilliggende bedrijfsprocessen. Deze verzekering is vergelijkbaar met een opstalverzekering, maar dan speciaal geschikt voor uw bedrijfspand. Zoekt u een specialist op het gebied van schadeverzekeringen die u voorziet van gedegen advies? Benader dan eens VEZA Verzekeringen. Onze specialisten beschikken over de inhoudelijke kennis om u dusdanig te adviseren voor een goede verzekering voor uw bedrijfspand.

Uw bedrijfspand is op verschillende manieren te verzekeren

Schade aan uw bedrijfspand kan een (tijdelijk) inkomstenverlies als gevolg hebben. Dit is natuurlijk niet wat u als ondernemer wilt. Daarom zijn er uiteenlopende verzekeringen die u kunt afsluiten voor uw bedrijfspand. Denkt u hierbij aan verzekeringen omtrent het gebouw zelf, maar ook op het gebied van inventaris, elektronica, apparatuur en andere zaken die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering. Wij voorzien u van deskundig advies voor het verzekeren van uw bedrijfspand. Dit houdt in dat wij samen met u uw situatie bespreken en aan de hand daarvan een onafhankelijk advies uitbrengen. Dankzij de bedrijfsgebouwverzekering heeft uw bedrijfspand een uitgebreide dekking op de verzekering. In deze verzekering heeft u dekking in het geval dat uw bedrijfspand of -gebouw schade oploopt door onder andere brand, blikseminslag, storm, waterschade, inbraak en vandalisme.

Deskundig advies ontvangen? Neem contact op!

Bij VEZA Verzekeringen doen wij ons uiterste best om u optimaal van dienst te zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u deskundig advies te ontvangen over hoe de verzekering voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 8270300.

Wilt u advies of een offerte van ons ontvangen, vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvraag Bedrijfsgebouwverzekering voor bedrijven, ZZP en MKB
reCAPTCHA is required.