AOV alternatief

Het alternatief voor dure arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wat is een AOV alternatief?

Veza Verzekeringen adviseert je graag over slimme verzekeringsoplossingen. Zoals een alternatief voor een dure Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Want wij zien dat veel ZZP-ers arbeidsongeschiktheidsverzekeringen niet willen of kunnen betalen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief voor een AOV. Zo’n slimme verzekeringsalternatief is bijvoorbeeld Hera Zelfverzekerd.

Dit zijn de voordelen van ons AOV Alternatief

Je betaalt een premie per maand. De premie is veel lager dan de premie voor een reguliere AOV.

Hera Zelfverzekerd laat meer beroepsgroepen toe.

Je krijgt een eenmalige belastingvrije uitkering tussen 35.000 en € 200.000.

Met het eenmalige bedrag die je krijgt bij ziekte of ongeval, kan je direct maatregelen nemen om je leven aan te passen aan de nieuwe situatie.

Ter vervanging van inkomen.

Beroep Dakdekker
Leeftijd 43 jaar
Maandpremie
€ 68,80

€ 250,48

Iets voor jou? Meld je hier aan voor een intakegesprek.

Waarom een AOV alternatief?

Een belangrijke reden waarom ondernemers kiezen voor een AOV alternatief als Hera Zelfverzekerd is dat de kosten veel lager zijn. Ze biedt je ook de mogelijkheid om met de eenmalige uitkering je leven opnieuw in te richten. Het geld van deze uitkering kan je gebruiken voor bijvoorbeeld aanpassingen in je woning.

Hera Zelfverzekerd kent ook veel minder beroepsgroepen die worden uitgesloten. Verzekeraars doen dit wel, waardoor veel beroepsgroepen zich niet kunnen verzekeren of alleen tegen zeer hoge kosten.

Hierdoor heb je hoge flexibiliteit en houd je de kosten laag. En: Hera zelfverzekerd is er voor álle ondernemers; ook starters en oudere ondernemers tot 55 jaar zijn welkom!

Ons AOV alternatief is vooral geschikt voor ZZP-ers

Voor ZZP-er’s die geen verzekering kunnen of willen afsluiten, maar wel graag iets geregeld willen hebben, zodra er iets ernstigs met ze gebeurt. Hera Zelfverzekerd is ook voor zelfstandigen uit beroepsgroepen die niet of tegen hoge kosten toegelaten worden tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Iedereen mag deelnemen aan Hera Zelfverzekerd, zolang je maar gezond bent bij de start.

Extra (onverzekerde) zorg inkopen

Extra hulp inschakelen (huishouding, oppas)

Aanpassingen aan de woning doorvoeren

Aanpassingen aan de werkomgeving uitvoeren (werkplek, bedrijfsauto)

Omscholing financieren

Financieren van overbrugging sollicitatieperiode

Opstart van nieuw of ander bedrijf financieren

Aflossen lening of terugbetalen investering

Iets voor jou? Meld je hier aan voor een intakegesprek.

Voorbeeld

Freek de Boer is dakdekker. Hij is 42, getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn vrouw werkt parttime in de horeca. De bestelauto en bedrijfsaansprakelijkheid voor dakdekker (graag interne link) heeft Freek al verzekerd. Freek heeft al een keer meerdere keren gekeken naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar elke keer vond hij de premies te hoog en is volgens eigen zeggen gezond. Toch zou hij het heel prettig vinden om een vangnet te hebben voor als het echt mis gaat. Met een polis van Hera Zelfverzekerd ontvangt Freek een eenmalige hoge uitkering als hij bijvoorbeeld niet meer zou kunnen autorijden. Met dat bedrag kan hij dan de tijd overbruggen en maatregelen nemen om zijn leven anders in te richten.

Gericht op beperking in het functioneren door bijvoorbeeld ziekte of ongeval

Verzekeren heeft een belangrijke maatschappelijke functie. Men verzekert risico’s die men zelf niet kan dragen. Het is belangrijk dat u zowel nu als in de toekomst erop kunt vertrouwen dat deze zekerheid voor u gewaarborgd blijft.
Hoe is deze zekerheid voor u bij Hera Life gewaarborgd?
Hera Life BV is een Nederlands volmachtbedrijf en valt onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hera Life werkt samen met BNP Paribas Cardif en Munich Re. Square Life is door De Nederlandse Bank (DNB) toegelaten tot de Nederlandse markt en is lid van het Verbond van Verzekeraars.

AOV Alternatief Afsluiten? Laat hier uw gegevens achter

Bereken snel je premie voor ons AOV Alternatief

Daarom is dit een goedkoop en flexibel AOV alternatief

Aan veel bezwaren van een arbeidsongeschiktheidsverzekering komt Hera Zelfverzekerd tegemoet. Deze verzekering keert éénmalig een belastingvrij bedrag uit tussen de € 35.000 en € 200.000 wanneer je naar verwachting langer dan 12 maanden een lichamelijke functie verliest. Het gaat om functies als:

Niet meer kunnen zien, horen of spreken

Niet meer mobiel zijn