Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
schade-melden
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Afsluiten met advies en Onderhoud

Wanneer je met behulp van ons advies een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten, kun je ervoor kiezen het hierbij te laten. Dit houdt in dat je er vanuit gaat dat er geen wijzigingen of incidenten meer voorkomen of dat je er voor te zorgt dat je zelf op de hoogte blijft van zaken die relevant zijn voor jouw financiële situatie. 

Wil je er echter zeker van zijn dat je geen onnodige risico's loopt, dan kun je er ook voor kiezen om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Wij verzorgen dan de volgende zaken voor je:

- We bewaren jouw gegevens
- We doen jaarlijkse een check waarin we bekijken of al jouw gegevens nog actueel zijn
- We houden je op de hoogte van eventueel van belang zijnde wijzigingen
- We assisteren indien gewenst bij het aanvragen en verkrijgen van een uitkering
- Bij een eventueel dispuut tussen jou en de verzekeraar kunnen wij bemiddelen en adviseren
- We bieden je de mogelijkheid om de eerdere advieskosten in 24 maanden te betalen

Daar op voorhand niet vast is te stellen hoeveel tijd we in jouw geval kwijt zijn aan deze zaken en dit bovendien in het ene jaar veel en het andere weinig kan zijn, gaan wij bij ons abonnement uit van een gemiddelde van 1,5 uur per jaar. Dit betekent dat wij € 120,- in maandelijkse termijnen van € 10,- in rekening brengen. Deze termijnbedragen incasseren wij automatisch. Het abonnement is na één jaar dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. 

Offerte aanvraag arbeidsongeschiktheidsverzekering.
reCAPTCHA is required.