Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Slider

Arbeidsongeschikt raken. Uiteraard hoop je dat het jou nooit overkomt. Toch moet je er als zelfstandig ondernemer rekening mee houden. Zeker wanneer je niet alleen de verantwoordelijkheid draagt voor jezelf maar ook voor je naasten. Juist wanneer je niet in het bezit bent van vermogen of inkomsten die je kunt gebruiken wanneer je niet kunt werken.

Ondanks de grote gevolgen die de arbeidsongeschiktheid kan hebben heeft het overgrote deel van de zelfstandigen niets geregeld om deze gevolgen op te vangen. In veruit de meeste gevallen ligt dit aan het idee dat de kosten die een arbeidsongeschiktheidsverzekering met zich meebrengen te hoog zijn. Toch hoeft dit lang niet altijd het geval te zijn. Door een weloverwogen keuze te maken in de looptijd, de uitkeringsduur, de hoogte van het te verzekeren bedrag en de wachttijd kun je de hoogte van de premie zelf voor een groot deel beïnvloeden.

Bovendien biedt VEZA Verzekeringen je de mogelijkheid om de verzekering op de meest voordelige manier af te sluiten. Daarom hebben wij de volgende vier mogelijkheden:

– Zelfstandig afsluiten
– Afsluiten met advies
– Afsluiten met advies en onderhoud
– Niet verzekeren wel ondersteuning

Wil je alvast een prijsindicatie hebben van wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering in jouw geval gaat kosten? Vraag dan onderstaand gratis en vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Offerte aanvraag arbeidsongeschiktheidsverzekering.
reCAPTCHA is required.