Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
WA verzekering zzp vergelijken
WA verzekering zzp vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

VEZA Verzekeringen maakt het eenvoudig om de WA verzekering voor zzp’ers te vergelijken bij verschillende aanbieders. Met een uitgebreide vergelijkingstool ziet u in een mum van tijd wat uw huidige verzekering dekt in vergelijking met andere zzp WA verzekeringen, met uiteraard bijbehorende premies.

Voor vragen bel: 088 8270300

WA verzekering voor de zzp’er vergelijken

De WA verzekering is een van de belangrijkste verzekeringen die u als zzp’er afsluit. Dankzij de WA bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade. Zowel materiële schade als schade aan personen zijn door deze verzekering gedekt. Het is daarom begrijpelijk dat u als zzp’er eerst de WA verzekering door VEZA Verzekeringen wilt combineren met uw andere zakelijke verzekeringen door de premies te vergelijken. Wanneer u contact met ons opneemt voorzien wij u van de juiste gegevens om een goede vergelijking uit te voeren.

Snel vergelijken door VEZA Verzekeringen

Het vergelijken van onze WA verzekering voor zzp’ers met die van andere verzekeraars is zo gebeurd. Wij kijken specifiek naar uw werkgebied, zoals de bouw of psychologie. Een van onze medewerkers helpt u graag verder wanneer u belt naar 088 8270300. Er wordt, naast deskundig advies, een geheel vrijblijvende offerte aangeboden. Wilt u ook een andere zzp verzekering afsluiten? U vindt bij ons alle verzekeringen die u nodig heeft als zelfstandig ondernemer, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, inclusief een alles in 1 pakket.

Contact
reCAPTCHA is required.