Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Verzekering voor zzp’ers vergelijken

Als u een verzekering met goede dekking en scherpe premie zoekt als zzp’er, is het verstandig om meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken. Uzelf als zelfstandige goed verzekeren is belangrijk, maar u wilt hier niet te veel aan uitgeven. Met het verzekeringspakket voor zelfstandigen van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam heeft u de vrijheid om één, meerdere of alle benodigde verzekeringen te kiezen om uzelf zo goed mogelijk tegen bedrijfsrisico’s in te dekken. Dit heeft bovendien geen invloed op de premie per verzekering.

Voor vragen bel: 088 8270300

Per soort verzekering voor zzp’ers de premie, dekking en meer vergelijken

Alle verzekeringen die u in het verzekeringspakket voor zelfstandigen kunt laten opnemen, verschillen qua dekking en premie. Het is niet zo dat de verzekering met de laagste premie ook direct de beste optie is, aangezien de dekking dan te laag kan zijn. Heeft u bij voorbeeld als ondernemer een aansprakelijkheidsverzekering, dan is het van belang dat u ingedekt bent tegen de juist risico’s. Onze verzekeringsexperts helpen u graag om een passende verzekering voor u als zzp’er te vinden door de verschillende opties goed te vergelijken. Zo heeft u de benodigde dekking tegen de laagst mogelijke premie en kunt u uzelf als zelfstandige dus optimaal verzekeren.

Het verzekeringspakket voor zelfstandigen omvat uiteenlopende verzekeringen

Het is niet alleen belangrijk om voor elk type verzekering voor zzp’ers de premie en dekking te vergelijken. Het is ook belangrijk dat u meerdere verzekeringen afsluit om uzelf als zelfstandige optimaal te verzekeren. Enkele voorbeelden van verzekeringen die u in ons verzekeringspakket voor zelfstandigen kunt opnemen zijn:

Natuurlijk hoeft u niet per se een verzekeringspakket voor zelfstandigen af te sluiten. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een losse verzekering af te sluiten. Op die manier kan iedere zelfstandige zichzelf op de gewenste manier verzekeren.

Laat uzelf als zelfstandige optimaal verzekeren

Wilt u een verzekeringspakket voor zelfstandigen afsluiten? Of wilt u eerst voor elk soort verzekering de mogelijkheden voor u als zzp’er vergelijken? In beide gevallen is VEZA Verzekeringen u graag van dienst. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 8270300 om de mogelijkheden te bespreken en antwoord te krijgen op al uw verzekeringsvragen. Wij helpen u als zelfstandige graag bij het verzekeren tegen bedrijfsrisico’s.

Contact
reCAPTCHA is required.