Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Als u een verzekering met goede dekking en scherpe premie zoekt als zzp’er, is het verstandig om meerdere verzekeringen met elkaar te vergelijken. Uzelf als zelfstandige goed verzekeren is immers belangrijk, maar u wilt hier niet te veel aan uitgeven. Met het verzekeringspakket voor zelfstandigen van VEZA Verzekeringen heeft u de vrijheid om één, meerdere of alle benodigde verzekeringen te kiezen om uzelf zo goed mogelijk tegen risico’s in te dekken. Dit heeft bovendien geen invloed op de premie per verzekering.

Voor vragen bel: 088 8270300

Per soort verzekering voor zzp’ers de premie, dekking en meer vergelijken

Elk van de verzekeringen die u in het verzekeringspakket voor zelfstandigen kunt laten opnemen, verschilt qua verzekeraar, dekking en premie. Het is niet gezegd dat de verzekering met de laagste premie de beste optie is, aangezien de dekking dan te laag kan zijn. Onze verzekeringsexperts helpen u graag om een passende verzekering voor u als zzp’er te vinden door de verschillende opties goed te vergelijken. Zo heeft u de benodigde dekking tegen de laagst mogelijke premie en kunt u uzelf als zelfstandige dus optimaal verzekeren.

Het verzekeringspakket voor zelfstandigen omvat uiteenlopende verzekeringen

Het is niet alleen belangrijk om voor elk type verzekering voor zzp’ers de premie en dekking te vergelijken. Het is ook belangrijk dat u meerdere verzekeringen afsluit om uzelf als zelfstandige optimaal te verzekeren. Enkele voorbeelden van verzekeringen die u in ons verzekeringspakket voor zelfstandigen kunt opnemen zijn:

Natuurlijk hoeft u niet per se een verzekeringspakket voor zelfstandigen af te sluiten. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een losse verzekering af te sluiten. Op die manier kan iedere zelfstandige zichzelf op de gewenste manier verzekeren.

Laat uzelf als zelfstandige optimaal verzekeren

Wilt u een verzekeringspakket voor zelfstandigen afsluiten? Of wilt u eerst voor elk soort verzekering de mogelijkheden voor u als zzp’er vergelijken? In beide gevallen is VEZA Verzekeringen u graag van dienst. Neem contact met ons op door te bellen naar 088 8270300 om de mogelijkheden te bespreken en antwoord te krijgen op al uw verzekeringsvragen.

Contact
reCAPTCHA is required.