Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Verzekeringen voor het mkb
Verzekering zzp bouw

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Alles met betrekking tot de verzekering van een zzp’er in de bouw, vindt u bij VEZA Verzekeringen. Door onze deskundige adviseurs bent u te allen tijde verzekerd van een hoge kwaliteit verzekering. Dankzij onze expertise weten wij precies wat een ondernemer nodig heeft qua risicodekking.

Voor vragen bel: 088 8270300

Dé verzekering voor u als zzp’er in de bouw

Het is fijn om te weten dat u, uw goederen en uw inventaris goed verzekerd zijn. Het kiezen van de juiste verzekering voor een zzp’er in de bouw moet daarom deskundig gebeuren. Hiervoor schakelt u VEZA Verzekeringen in. U kunt bij ons terecht voor allerlei verzekeringen tegen de beste premie. Verzeker uw bedrijfswagen met een bedrijfsautoverzekering en bijvoorbeeld uw inventaris en goederen met een inventaris- en goederenverzekering. Om eventuele materiële schade bij uw opdrachtgever op te vangen, raden wij een aansprakelijkheidsverzekering en een Constructie-All-Risk (CAR) verzekering aan voor iedere zzp’er die werkzaam is in de bouw.

Vergelijk eenvoudig de gewenste verzekering

Bent u al verzekerd, maar wilt u graag minder betalen dan bij uw huidige verzekeraar? Vergelijk uw huidige verzekering met andere zzp verzekeringen met de uitgebreide vergelijkingstool. Bel hiervoor naar 088 8270300. Een van onze specialisten helpt u graag vergelijken. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dan belt u naar dit telefoonnummer.

Contact
reCAPTCHA is required.