Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Verzekering beveiligingsbedrijf
Verzekering voor uw beveiligingsbedrijf

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw beveiligingsbedrijf? Dat is verstandig! Als ondernemer wilt u uw bedrijf goed beschermen tegen de eventuele financiële gevolgen van veroorzaakte schade. Bij VEZA Verzekeringen sluit u tegen een lage premie de geschikte verzekering voor uw beveiligingsbedrijf af. Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam. Ook is het mogelijk eenvoudig online uw aansprakelijkheidsverzekering voor uw beveiligingsbedrijf af te sluiten.

Voor vragen bel: 088 8270300

Welke risico’s dekt u met een verzekering voor uw beveiligingsbedrijf?

Als beveiliger loopt u de nodige risico’s, wat voor financiële problemen kan zorgen. Om deze te voorkomen, raden wij u aan om in ieder geval een aansprakelijkheidsverzekering voor uw beveiligingsbedrijf af te sluiten. Met deze AVB-verzekering dekt u de financiële gevolgen van veroorzaakte schade, zoals letselschade en materiële schade. Daarnaast is het verstandig om een verzekering voor eigen vervoer en rechtsbijstand af te sluiten. U bepaalt zelf of u de premie per maand, kwartaal of jaar wilt betalen. Natuurlijk kunt u als zzp’er ook bij ons terecht voor meerdere zakelijke verzekeringen.

Altijd en overal uw verzekeringsgegevens inzichtelijk

Zodra u bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor uw beveiligingsbedrijf bij ons afsluit, maken wij voor u een digitale polismap. Deze map kunt u overal en altijd inkijken. Zo beschikt u altijd over uw eigen verzekeringsgegevens. Weet u al welke verzekering(en) u wilt afsluiten? Dan doet u dit eenvoudig zelf online, of komt u bij ons langs om het te regelen. Wij vergelijken de verschillende verzekeringen nauwkeurig voor u zodat u altijd verzekerd bent van de beste premie. Om er zeker van te zijn dat u alle nodige verzekeringen voor uw bedrijf heeft, kunt u ook een alles-in-één-pakket afsluiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in een passende verzekering voor uw beveiligingsbedrijf? Of heeft u een ander beroep waar voor u een verzekering wilt afsluiten, zoals voor de bouw? Laat het ons weten via 088 8270300. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen over de aansprakelijkheidsverzekering voor een beveiligingsbedrijf? Ook dan neemt u contact met ons op via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact
reCAPTCHA is required.