Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Verzekering beveiligingsbedrijf
Verzekering voor uw beveiligingsbedrijf

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw beveiligingsbedrijf? Verstandig! Als ondernemer wilt u uw bedrijf goed beschermen tegen de eventuele financiële gevolgen van veroorzaakte schade. Bij VEZA Verzekeringen sluit u tegen een lage premie de geschikte verzekering voor uw beveiligingsbedrijf af. Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam of sluit eenvoudig online een aansprakelijkheidsverzekering voor uw beveiligingsbedrijf af.

Voor vragen bel: 088 8270300

Dek uw risico’s door een verzekering voor uw beveiligingsbedrijf af te sluiten

Als beveiliger loopt u de nodige risico’s wat voor financiële problemen kan zorgen. Om deze situatie te voorkomen, raden wij u aan om in ieder geval een aansprakelijkheidsverzekering voor uw beveiligingsbedrijf af te sluiten. Hiermee dekt u de financiële gevolgen van veroorzaakte schade, zoals letsel- en materiële schade. Daarnaast is het verstandig om een verzekering voor eigen vervoer en rechtsbijstand af te sluiten. U bepaalt zelf of u de premie per maand, kwartaal of jaar wilt betalen. Natuurlijk kunt u als zzp’er ook bij ons ook terecht voor meerdere zakelijke verzekeringen.

Altijd en overal uw verzekeringsgegevens inzichtelijk

Zodra u bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor uw beveiligingsbedrijf bij ons afsluit, maken wij voor u een digitale polismap. Deze map kunt u overal en altijd inkijken. Zo beschikt u altijd over uw eigen verzekeringsgegevens. Weet u al welke verzekering(en) u wilt afsluiten? Doe dit eenvoudig online of maak een afspraak bij ons op kantoor in Rotterdam. Wij vergelijken de verschillende verzekeringen nauwkeurig voor u zodat u altijd verzekerd bent van de beste premie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!

Heeft u interesse voor een passende verzekering voor uw beveiligingsbedrijf? Of bent u werkzaam als dakdekker of in de steigerbouw en wilt u een goede verzekering voor in de bouw? Laat het ons weten via 088 8270300. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen over de aansprakelijkheidsverzekering voor een beveiligingsbedrijf? Ook dan neemt u contact met ons op via eerdergenoemd telefoonnummer.

Contact
reCAPTCHA is required.