Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
schade-melden
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Via het collectief van ZZP-Kortingspas verzorg je via VEZA Verzekeringen je aanvraag voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering extra voordelig.

Omdat een arbeidsongeschiktheidsverzekering ( AOV ) afsluiten voor zzp'ers van groot belang is om de continuïteit van de inkomsten te waarborgen is ZZP-Kortingspas een samenwerking aangegaan met VEZA Verzekeringen. Het berekenen van de premie van deze verzekering kun je eenvoudig doen op de website van VEZA Verzekeringen. Desgewenst kun je de verzekering zelfs online en zonder assistentie van een adviseur of tussenpersoon helemaal zelfstandig afsluiten. Bovendien ontvang je als ZZP-Kortingspashouder altijd 10% korting op de bemiddelings- en advieskosten van VEZA Verzekeringen.

Een AOV is een verzekering waar vrijwel geen zelfstandige zonder kan. Er bestaat immers altijd de kans dat er iets gebeurt waardoor je (tijdelijk) niet kunt werken en dus geen inkomen hebt. Als ondernemer kun je immers geen aanspraak maken op de ziektewet waardoor je hieruit geen uitkering krijgt wanneer je door een ongeval of ziekte langere tijd niet kunt werken. Niet veel zelfstandigen hebben voldoende financiële reserves om de doorlopende kosten van het bedrijf en het privéleven te blijven betalen wanneer er een langere periode geen inkomsten zijn. Geef daarom als zzp'er prioriteit aan het regelen van een AOV.

Als zzp’er een AOV zelf online afsluiten

Het afsluiten van een AOV met een volledig advies via een verzekeringsadviseur brengt voor de zzp'er vaak hoge kosten met zich mee. Daarom biedt VEZA Verzekeringen de mogelijkheid het afsluiten van een AOV zonder advisering van een adviseur of tussenpersoon te regelen. Dit betekent een flinke besparing op de advies-, bemiddelings- en afsluitkosten. Daarnaast heeft het online afsluiten van onze AOV de volgende voordelen voor zzp’ers:

 • Volledig zelf op maat samen te stellen
 • Gelijk op de hoogte van de premie en de kosten
 • Lagere premie mogelijkheden door een ruime keuze in uitkeringsduur
 • Lagere premie mogelijkheden door een ruime keuze in wachttijd
 • Complete dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid mogelijk
 • De beste verzekeringsvoorwaarden in de markt

Eenvoudig een AOV berekenen en afsluiten zonder adviseur of tussenpersoon

Ondanks de financiële risico’s aarzelen veel zzp'ers om een AOV af te sluiten. Vaak wordt namelijk gedacht dat de kosten voor zakelijke verzekeringen zoals de AOV hoger zijn dan dat ze werkelijk zijn. Ook daarom is het van belang dat je op de hoogt bent van de verschillende mogelijkheden om de kosten van een AOV te beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden in:

 • De looptijd
 • De uitkeringsduur
 • De eigen risicoperiode
 • Het wel of niet meeverzekeren van psychische klachten.

Door met deze factoren te variëren stel je eenvoudig de AOV samen die bij jouw activiteiten, wensen en gewenste kosten past.

Bij vragen zijn wij er voor jou

Of je nu de AOV volledig zelf en zonder advies van een adviseur wilt afsluiten, in het traject van zelf afsluiten (wat) begeleiding kunt gebruiken of de AOV met een volledig advies van een AOV-expert wilt regelen, met VEZA Verzekeringen heb je een prima partner aan jouw zijde. Bereken met de handige module eenvoudig jouw premie en kies daarna op welke manier jij jouw AOV wilt afsluiten. Zo ben je altijd goed verzekerd en dus voorbereid op de gevolgen van arbeidsongeschiktheid.

Wat zijn onze kosten?

De kosten die wij in rekening brengen voor het gebruik van onze rekentool, onze bemiddeling en onze aanstelling bij de verzekeraar bedragen eenmalig € 199,- ( € 179,- voor ZZP-Kortingspashouders ). Deze kosten worden in rekening gebracht zodra de verzekering is afgesloten. Daarnaast bieden wij een doorlopend onderhoudsabonnement aan voor € 6,- per maand ( € 5,40 voor ZZP-Kortingspashouders ). Met dit onderhoudsabonnement ben je verzekerd van de volgende diensten:

 • Wij houden in de gaten of er ( wettelijke ) wijzigingen zijn m.b.t. de arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Wij plegen periodiek onderhoud waarbij wij controleren of de verzekering nog ( voldoende ) past bij de omstandigheden
 • Je kunt altijd kosteloos bij ons terecht voor vragen en/of informatie inzake jouw verzekering
 • Bij eventuele discussies met de verzekeraar over de verzekering en of eventuele uitkering ondersteunen wij je kosteloos
 • Je hebt met dit abonnement bovendien de mogelijkheid de afsluitkosten in 24 gelijke maandelijkse termijnen te betalen

Heb je meer begeleiding nodig maar kun je de verzekering zonder verder uitgebreid advies zelf sluiten, dan rekenen wij eenmalig € 299,- ( € 269,- voor ZZP-Kortingspashouders ). Bij deze begeleiding bieden wij bovendien eveneens bovengenoemde voordelen van het onderhoudsabonnement aan.

Wil je dat VEZA Verzekeringen het volledige advies inclusief het afsluiten van de verzekering voor jou verzorgt? Dan kan dat uiteraard ook. Deze werkzaamheden gaan op uur basis waarvoor je vooraf een indicatie zult ontvangen ( uiteraard ontvang je als ZZP-Kortingspashouder ) ook hierop 10% korting op het uurtarief ).

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Wil je dat wij een eerste vrijblijvende berekening voor jou verzorgen, dan doen wij dat uiteraard graag voor je. Vul onderstaand jouw gegevens in en wij zorgen dat u een eerste gratis offerte ontvangt.