Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
schade-melden
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

easeley en VEZA Verzekeringen hebben een samenwerking en verzorgen graag samen met jou je aanvraag voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

Omdat een arbeidsongeschiktheidsverzekering ( AOV ) afsluiten voor ondernemers en ZZP'ers van groot belang is om de continuïteit van de inkomsten te waarborgen is Easeley een samenwerking aangegaan met VEZA Verzekeringen. Het berekenen van de premie van deze verzekering kun je eenvoudig online doen op de website van VEZA Verzekeringen. Desgewenst kun je de verzekering zelfs online en zonder tussenkomst van een adviseur of tussenpersoon afsluiten.

Een AOV is een verzekering waar vrijwel geen zelfstandige zonder kan. Er bestaat immers altijd de kans dat er iets gebeurt waardoor je (tijdelijk) niet kunt werken en dus geen inkomen hebt. Als ondernemer kun je immers geen aanspraak maken op de ziektewet waardoor je hieruit geen uitkering krijgt wanneer je door een een ongeval of ziekte niet kunt werken. Niet veel zelfstandigen hebben voldoende financiële reserves om de doorlopende kosten van het bedrijf en de privékosten te blijven betalen wanneer er een langere periode geen inkomsten zijn. Geef daarom als ondernemer/ZZP'er prioriteit aan het regelen van een AOV.

Als zzp’er een AOV zelf online afsluiten

Het afsluiten van een AOV met een volledig advies via een verzekeringsadviseur brengt voor de ondernemer/ZZP'er vaak hoge kosten met zich mee. Daarom bieden wij via VEZA Verzekeringen de mogelijkheid het afsluiten van een AOV zonder advisering van een adviseur of tussenpersoon te regelen. Dit betekent een flinke besparing op de advies-, bemiddelings- en afsluitkosten. Daarnaast heeft het online afsluiten van een AOV de volgende voordelen voor zzp’ers:

 • Volledig zelf op maat samen te stellen
 • Gelijk op de hoogte van de premie en de kosten
 • Lagere premie mogelijkheden door een ruime keuze in uitkeringsduur
 • Lagere premie mogelijkheden door een ruime keuze in wachttijd
 • Complete dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid mogelijk
 • De beste verzekeringsvoorwaarden in de markt

Eenvoudig een AOV vergelijken en afsluiten zonder adviseur of tussenpersoon

Ondanks de financiële risico’s aarzelen veel ondernemers en ZZP'ers om een AOV af te sluiten. Vaak wordt namelijk gedacht dat de kosten voor zakelijke verzekeringen zoals de AOV hoger zijn dan dat ze werkelijk zijn. Ook daarom is het van belang dat je op de hoogt bent van de verschillende mogelijkheden om de kosten van een AOV te beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden in:

 • De looptijd
 • De uitkeringsduur
 • De eigen risicoperiode
 • Het wel of niet meeverzekeren van psychische klachten.

Door deze factoren met elkaar te vergelijken, ontdek je of de AOV bij jouw activiteiten en wensen past.

Bij vragen zijn wij er voor jou

Of je nu de AOV volledig zelf en zonder advies van een adviseur wilt afsluiten, in het traject van zelf afsluiten (wat) begeleiding kunt gebruiken of de AOV met een volledig advies van een AOV-expert wilt regelen, met VEZA Verzekeringen heb je een prima partner aan jouw zijde.

Bereken met de handige module van VEZA Verzekeringen eenvoudig jouw premie en kies daarna op welke manier jij jouw AOV wilt afsluiten. Zo ben je altijd goed verzekerd en dus voorbereid op de gevolgen van arbeidsongeschiktheid.

Wat zijn onze kosten?

De kosten die wij in rekening brengen voor het gebruik van onze rekentool, onze bemiddeling en onze aanstelling bij de verzekeraar bedragen eenmalig € 175,-. Deze kosten worden in rekening gebracht zodra de verzekering is afgesloten. Daarnaast bieden wij een doorlopend onderhoudsabonnement aan voor € 5,- per maand. Met dit onderhoudsabonnement ben je verzekerd van de volgende diensten:

 • Wij houden in de gaten of er ( wettelijke ) wijzigingen zijn m.b.t. de arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Wij plegen periodiek onderhoud waarbij wij controleren of de verzekering nog ( voldoende ) past bij de omstandigheden
 • Je kunt altijd kosteloos bij ons terecht voor vragen en/of informatie inzake jouw verzekering
 • Bij eventuele discussies met de verzekeraar over de verzekering en of eventuele uitkering ondersteunen wij je kosteloos
 • Je hebt met dit abonnement bovendien de mogelijkheid de afsluitkosten van € 175,- in 24 gelijke maandelijkse termijnen te betalen

Heb je meer begeleiding nodig maar kun je de verzekering zonder verder uitgebreid advies zelf sluiten, dan rekenen wij eenmalig € 299,-. Bij deze begeleiding bieden wij bovendien eveneens bovengenoemde voordelen van het onderhoudsabonnement aan.

Mocht de verzekering na onze bemiddeling en/of begeleiding onverhoopt toch niet door gaan, dan brengen wij eenmalig € 59,- in rekening.

Genoemde kosten zijn exclusief omzetbelasting.

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.