Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Slider

Regel je AOV via VEZA Verzekeringen

Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering waar vrijwel geen zelfstandigen zonder kan. Er bestaat immers altijd de kans dat er iets gebeurt waardoor je (tijdelijk) niet meer kan werken. Niet veel zelfstandigen hebben dan voldoende financiële reserves om de doorlopende kosten van het bedrijf en privé te voldoen. Ondanks dat kiezen veel zelfstandigen ervoor dit risico te lopen. De reden hiervoor is over het algemeen het idee dat de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering te hoog zijn. Toch is er door goed na te denken over de looptijd, de uitkeringsduur, de hoogte van de premie en de eigen risicoperiode vaak meer mogelijk dan men denkt

Of je nu volledig zelf je verzekering wilt afsluiten of dat je in het hele traject begeleid wilt worden, met VEZA Verzekeringen heb je een prima partner aan je zijde.

Bereken direct uw premie!

AOV Zelf afsluiten?

Dit kan heel gemakkelijk met onze AOV Zelf afsluiten tool!

Je AOV zelf afsluiten, dit kan tegenwoordig heel snel en simpel met onze handige tool!

De voordelen van je AOV Zelf Afsluiten via Veza Verzekeringen:

Je AOV afsluiten via een verzekeringsadviseur betekent vaak hoge kosten, daarom hebben wij ervoor gekozen om jou, als ondernemer, de mogelijkheid te bieden deze verzekering zelf af te sluiten. Dit betekent een flinke besparing op de advies, bemiddelings- en afsluitkosten. Daarnaast kent het op deze manier regelen van je AOV nog de volgende voordelen:

✔️ De beste Arbeidsongeschiktheidsverzekeringsvoorwaarden in de markt
✔️ Volledig op maat samen te stellen
✔️ Complete dekking voor beroeps­arbeids­ongeschiktheid
✔️ Lagere premie mogelijk door keuze uitkeringsduur
✔️ Gelijk op de hoogte van de kosten
✔️ Hulp om arbeidsongeschiktheid te voorkomen
✔️ Extra korting op je zorgverzekering

Blijkt het zelf afsluiten toch niet jouw ding of blijk je te weinig kennis en/of ervaring te hebben om dit zelf te doen, dan kun je op ieder moment besluiten toch onze hulp in te schakelen voor het afsluiten met advies. Ook dit regelen we zo goed en voordelig mogelijk voor je.