Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
schade-melden
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Een AOV-verzekering zakelijk afsluiten

Een AOV-verzekering zakelijk afsluiten is voor ondernemers van groot belang om de continuïteit van de inkomsten te waarborgen. Wilt u zelf deze arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam doet u dit eenvoudig online, zonder tussenkomst van een adviseur. De AOV-verzekering is een verzekering waar vrijwel geen enkele zelfstandige zonder kan. Er bestaat immers altijd een kans dat er iets gebeurt waardoor u (tijdelijk) niet meer kunt werken. Om na uitval voldoende financiële reserves te behouden, is het belangrijk om als zzp’er prioriteit te geven aan het zelf afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bij ons sluit u een AOV-verzekering zakelijk en snel af

Het afsluiten van een AOV via een verzekeringsadviseur brengt vaak hoge kosten met zich mee. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot het zelf afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dit betekent een flinke besparing op de advies-, bemiddelings- en afsluitkosten. Daarnaast heeft het online afsluiten van een AOV-verzekering de volgende voordelen voor u als klant op zakelijk gebied:

 • Volledig op maat samen te stellen
 • Direct op de hoogte van de kosten
 • Extra korting op uw zorgverzekering
 • Hulp om arbeidsongeschiktheid te voorkomen
 • Lagere premie mogelijk door keuze uitkeringsduur
 • Complete dekking voor beroepsarbeidsongeschiktheid
 • De beste verzekeringsvoorwaarden in de markt

Eenvoudig een AOV vergelijken en afsluiten zonder adviseur of tussenpersoon

Ondanks de financiële risico’s aarzelen veel zzp’ers over het afsluiten van een AOV-verzekering op zakelijk gebied. Over het algemeen wordt namelijk gedacht dat de kosten voor zakelijke verzekeringen te hoog zijn. Daarom is het belangrijk om de verschillen tussen AOV’s en andere verzekeringen voor zelfstandigen te vergelijken voordat u zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering gaat afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De looptijd
 • De uitkeringsduur
 • De eigenrisicoperiode
 • De hoogte van de premie

Door deze elementen met elkaar te vergelijken, ontdekt u of de AOV-verzekering werkelijk bij uw zakelijke activiteiten past. Of u nu volledig zelf de arbeidsongeschiktheidsverzekering wilt afsluiten zonder adviseur of in het hele traject begeleid wilt worden door een tussenpersoon, met VEZA Verzekeringen heeft u een ervaren partner aan uw zijde. Dankzij onze handige online tool, kunt u zelf de verzekering afsluiten die u nodig heeft, zoals de arbeidsongeschiktheidsverzekering of de AVB. Zo bent u altijd goed verzekerd en voorbereid.

Stel uw vragen aan uw adviseur

Loopt u tegen problemen aan bij het zelf afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan staan onze adviseurs voor u klaar. Schakel ons in voor het afsluiten van een AOV met advies. Ook dit regelen we zo voordelig mogelijk voor u, met een AOV-verzekering die volledig bij uw situatie past en periodieke onderhoudsgesprekken om te kijken of de zakelijke verzekering nog bij u past. Bij vragen neemt u contact met ons op via 088 8270300.