Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Slider

Een AOV online afsluiten is voor jou als ondernemer of ZZP’er van groot belang. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering waar vrijwel geen zelfstandige zonder kan. Er bestaat immers altijd de kans dat er iets gebeurt waardoor je (tijdelijk) niet meer kan werken. Niet veel zelfstandigen hebben dan voldoende financiële reserves om de doorlopende kosten van het bedrijf en privé te voldoen. Geef daarom prioriteit aan het online afsluiten van een AOV voor jou als ondernemer of ZZP’er.

Je AOV eenvoudig online afsluiten via

Ondanks de financiële risico’s kiezen veel zelfstandigen ervoor geen AOV af te sluiten. De reden hiervoor is over het algemeen het idee dat de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering te hoog zijn. Toch is er door goed na te denken over de looptijd, de uitkeringsduur, de hoogte van de premie en de eigen risicoperiode vaak meer mogelijk dan men denkt. Of je nu volledig zelf je verzekering wilt afsluiten of dat je in het hele traject begeleid wilt worden, met VEZA Verzekeringen heb je een prima partner aan je zijde. Bereken direct jouw premie!

Je AOV zelf online afsluiten met of zonder adviseur

Je AOV zelf online afsluiten, dit kan tegenwoordig heel snel en simpel met onze handige AOV Zelf Afsluiten tool. Zo kun je een AOV online afsluiten zonder adviseur of tussenpersoon en ben jij als ondernemer of ZZP’er goed verzekerd.

De voordelen van je AOV online afsluiten

Je AOV afsluiten via een verzekeringsadviseur betekent voor u als ZZP’er of ondernemer vaak hoge kosten, daarom hebben wij ervoor gekozen om jou de mogelijkheid te bieden deze verzekering zelf af te sluiten zonder adviseur of tussenpersoon. Dit betekent een flinke besparing op de advies-, bemiddelings- en afsluitkosten. Daarnaast heeft het online afsluiten van je AOV zonder adviseur of tussenpersoon de volgende voordelen:

  • De beste arbeidsongeschiktheidsverzekeringsvoorwaarden in de markt
  • Volledig op maat samen te stellen
  • Complete dekking voor beroeps­arbeids­ongeschiktheid
  • Lagere premie mogelijk door keuze uitkeringsduur
  • Gelijk op de hoogte van de kosten
  • Hulp om arbeidsongeschiktheid te voorkomen
  • Extra korting op je zorgverzekering

Vragen over het online afsluiten van een AOV zonder adviseur of tussenpersoon?

Blijkt het zelf afsluiten toch niet jouw ding of heb je te weinig kennis en/of ervaring om dit zelf te doen? Dan kun je op ieder moment besluiten om toch onze hulp in te schakelen voor het afsluiten met advies. Ook dit regelen we zo goed en voordelig mogelijk voor je. Voor vragen over het zelf online afsluiten van een AOV voor ZZP’ers of ondernemers zonder adviseur of tussenpersoon, kun je ons bereiken via 088 8270300.