• Goed voorbereid
  • Beperk de financiële schade bij ongevallen
  • Ontvang deskundig advies

Verzekeringen stratenmaker

Bent u zelfstandig werkzaam als stratenmaker en wilt u daarom een verzekering speciaal voor stratenmakers afsluiten? Bij VEZA Verzekeringen sluit u alle verzekeringen af die u als ondernemer nodig heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering voor stratenmakers, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, eigen vervoerverzekering en een ongevallenverzekering. Als stratenmaker krijgt u te maken met verschillende risico’s waar u zelf de verantwoordelijkheid voor draagt. Uiteraard wilt u dat deze risico’s gedekt worden door een verzekering tegen de laagste premie. Daarom kiest u voor VEZA Verzekeringen.

Welke verzekering is noodzakelijk voor stratenmakers?

Bent u eigenaar van een eigen stratenmakersbedrijf? Dan is het verstandig om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op stratenmakers af te sluiten. Hiermee beschermt u namelijk uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van een veroorzaakte schade. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor stratenmakers vergoedt materiële schade aan personen en/of goederen welke door uw bedrijf zijn veroorzaakt. Denk hierbij aan zaakschade, letselschade en brandschade. Daarnaast raden wij u aan om de volgende verzekeringen af te sluiten:

  • Eigen vervoer
  • Rechtsbijstand
  • Inventaris en goederen

Een aansprakelijkheidsverzekering voor stratenmakers zelf afsluiten of laten doen?

Wij geven u de keuze om zelf een verzekering voor stratenmaker af te sluiten of dit door ons te laten doen. Weet u nog niet precies wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? U bent van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Zowel zakelijke als particuliere klanten bieden wij de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Heeft u vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering voor stratenmakers? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 088 8270300.

Offerte aanvraag Stratenmaker
reCAPTCHA is required.