Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Verzekeringen voor het mkb
Verzekeringen voor het mkb

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Naar wat voor mkb-verzekering bent u op zoek? Voor ondernemers zijn er veel verzekeringen waar rekening mee gehouden dient te worden, tijdens het runnen van een bedrijf. Vindt u het lastig om een weloverwogen keuze te maken? Schakel dan VEZA Verzekeringen uit Rotterdam in. Bij ons onafhankelijke advieskantoor zijn we gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen. We kijken graag naar hoe we u kunnen helpen.

Voor vragen bel: 088 8270300

Hoe vindt u een mkb-verzekering die bij uw onderneming past?

Ieder mkb-bedrijf is anders. Daarom zijn er veel verschillende verzekeringen. Werkt u in de bouw? Heeft u een onderneming in de horeca? Of bent u een koerier? U vindt bij VEZA Verzekeringen de beste hulp wanneer u op zoek bent naar de juiste mkb-verzekering. Zo helpen wij u onder andere met een:

Elke verzekering is op maat af te sluiten voor iedere ondernemer. In een persoonlijk gesprek zetten wij uw situatie uiteen en zorgen we voor een goed dekkende mkb-verzekering tegen een scherpe premie.

Bel voor meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 088 8270300. Onze verzekeringsadviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u weten of u bij ons goedkoper uit bent dan bij uw huidige verzekering? Maak dan gebruik van de uitgebreide vergelijkingstool. Zo weet u in één oogopslag welke mkb-verzekering het voordeligst voor u is.

Contact
For security verification, please enter any random two digit number. For example: 61