Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Verzekeringen voor het mkb
Verzekeringen voor het mkb

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Naar wat voor mkb-verzekering bent u op zoek? Voor u als ondernemer zijn er veel verzekeringen waar u rekening mee moet houden tijdens het runnen van uw bedrijf. Vindt u het lastig om een weloverwogen keuze te maken? Schakel dan VEZA Verzekeringen in. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor en gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voor vragen bel: 088 8270300

Een mkb-verzekering die bij uw onderneming past

Werkt u in de bouw? Heeft u een onderneming in de horeca? Of bent u een koerier? Elk mkb-bedrijf is anders en daar hoort een passende verzekering bij. U vindt bij VEZA Verzekeringen de beste hulp op gebied van de mkb-verzekering. Zo vindt u bij ons onder andere een:

Elke verzekering is op maat af te sluiten voor iedere ondernemer. In een persoonlijk gesprek zetten wij uw situatie uiteen en zorgen we voor een goed dekkende mkb-verzekering tegen een scherpe premie.

Bel voor meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan! Wij zijn bereikbaar via 088 8270300. Onze verzekeringsadviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Wilt u weten of u bij ons goedkoper uit bent dan bij uw huidige verzekering? Maak dan gebruik van de uitgebreide vergelijkingstool. Zo weet u in één oogopslag welke mkb-verzekering het voordeligst voor u is.

Contact
reCAPTCHA is required.