Kennis en ervaringstoets Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Voordat je de kennis- en ervaringstoets maakt vragen we of je het volgende begrijpt en erkend:

Als ik zelfstandig een product afsluit ( execution only ) begrijp ik dat:
- VEZA verzekeringen niet op de hoogte is van mijn persoonlijke en financiële situatie
- VEZA verzekeringen niet op de hoogte is van mijn doelen en wensen
- VEZA verzekeringen niet bekijkt of mijn gekozen product aansluit bij mijn situatie
- Ik zelf de eventuele consequenties na moet gaan die aan dit financiële product hangen

- Ik zelf verantwoordelijk ben voor de eventuele gevolgen die dit financiële product met zich mee kan brengen
Wij raden je aan ons dienstverleningsdocument ( DVD ) eerst door te lezen voordat je de kennis- en ervaringstoets maakt. Je kunt ons dienstverleningsdocument op onze site downloaden onder het kopje dienstverleningsdocument op de homepage. Het dienstverleningsdocument geeft aan wat wij voor jou kunnen beteken inzake dit product en wat de kosten hiervan zijn.

Heb je ons dienstverleningsdocument doorgelezen?

Je kunt op de volgende pagina met de toets beginnen. Het is van groot belang dat de toets werkelijk meet wat jouw kennis- en ervaringsniveau is omdat een verkeerde uitslag kan leiden tot een verkeerd product, grote risico\’s en financieel verlies. Wees daarom bij het invullen van de toets altijd eerlijk tegenover jezelf.

Slaag je voor de toets dan betekent dit dat je voldoende kennis en ervaring hebt om zonder advies een AOV af te sluiten. Je kunt VEZA verzekeringen dan opdracht geven de aanvraag verder af te handelen.

Begin Kennis en ervaringstoets

Gegevens

Volgende (1/3)

Ervaringsvragen (1/2)

Volgende (2/3)

Ervaringsvragen (2/2)

Volgende (3/3)

Kennisvragen

Na ontvangst van de ingevulde kennis- en ervaringstoets beoordelen wij welke score je hebt behaald. Wanneer deze score voldoende is gaan wij er vanuit dat je voldoende van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen weet om de verzekering zelfstandig via ons af te sluiten. Is de score onvoldoende, dan raden wij je aan om eerst advies in te winnen bij een financieel adviseur. Tevens ontvangt u in dit geval van ons een prijsindicatie van onze advieskosten.

Wanneer je naar aanleiding van deze kennis en ervaringstoets nog vragen hebt, dan kunt u deze stellen via info@vezaverzekeringen.nl of telefonisch op 088 8270300.

reCAPTCHA is required.