Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Brandverzekering voor dakdekkers
Brandverzekering voor dakdekkers

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een brandverzekering met een ruime dekking is wat u nodig heeft als dakdekker. De werkzaamheden van een dakdekker zijn erg variërend. Een brandverzekering met een ruime dekking, tegen een nette premie, is dan gewenst om eventuele ongelukken te verzekeren. Bij VEZA Verzekeringen breidt u uw aansprakelijkheidsverzekering eenvoudig uit met een brandverzekering.

Voor vragen bel: 088 8270300

Een brandverzekering die u als dakdekker goed verzekerd

Een goede brandverzekering is onmisbaar voor u als dakdekker. U bent dagelijks bezig met een brander waardoor een ongeluk met vuur in een klein hoekje zit. Het is daarom verstandig om u goed te verzekeren tegen brandgevaarlijke werkzaamheden. Bij de standaard aansprakelijkheidsverzekering van een aannemer is een brandverzekering niet opgenomen. VEZA Verzekeringen vindt voor u een aansprakelijkheidsverzekering met brandverzekering tegen een scherpe premie. Als ondernemer kunt u bij VEZA Verzekeringen ook terecht voor bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekeringbedrijfsautoverzekering en een ongevallenverzekering. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze aansprakelijkheidsverzekering, inclusief brandverzekering, speciaal voor de dakdekker? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 8270300. Een van onze ervaren verzekeringsadviseurs beantwoordt graag al uw vragen en stelt, geheel vrijblijvend, een offerte voor u op. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Contact
reCAPTCHA is required.