Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Wilt u de premie van uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken met de premie die andere verzekeraars aanbieden? U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw verzekering. Tevens is het belangrijk dat uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering aansluit bij uw wensen en het beroep dat u uitoefent. Daarom is het belangrijk om de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken met andere premies. Bij VEZA Verzekeringen in Rotterdam staan we voor u klaar met passend advies.

Voor vragen bel: 088 8270300

De premie van uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is verstandig om af te sluiten als u advies geeft binnen uw vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een psycholoog of adviseur. De premies van deze verzekeringen lopen echter flink uiteen bij de verschillende verzekeraars. Daarom is het verstandig om de premie van meerdere verzekeraars die een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanbieden, te vergelijken. Dit doet u met de hulp van VEZA Verzekeringen. Samen met u bepalen wij welke BAV-verzekering het best bij uw situatie past en het meest voordelig is. Zo bent u goed voorbereid op eventuele beroepsfouten die gemaakt worden in de toekomst. U vergelijkt bij ons eenvoudig beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor uiteenlopende sectoren, waaronder:

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken?

Als u of uw medewerker een fout maakt tijdens het uitoefenen van beroepsmatige activiteiten, kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Denk aan fouten als verkeerde berekeningen, foutief advies en nalatigheid. U kunt dan een beroep doen op de verzekering. Deze verzekering dekt de financiële schade die u of uw werknemers hebben gemaakt. Wat er precies gedekt wordt door de verzekering, verschilt. Daarom is het verstandig om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ook op basis van dit aspect te vergelijken.

Profiteer van onze optimale dienstverlening

Bij VEZA Verzekeringen hebben wij als doel om u te voorzien van een optimale dienstverlening. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen? Of heeft u vragen over het vergelijken van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op via 088 8270300. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord. Wij helpen u onder meer bij het afsluiten van een AVB. Als u vrijblijvend een premie wilt ontvangen, vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Contact
reCAPTCHA is required.