Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar voor de zzp’er in de bouw. Tijdens uw dagelijkse werkzaamheden loopt u immers verschillende risico’s. Ook bestaat de kans dat u zelf of een van uw medewerkers een fout maakt die schade toebrengt aan materialen van de opdrachtgever. Deze risico’s en fouten probeert u uiteraard tot een minimum te beperken, maar het is ook belangrijk om uzelf tegen de financiële gevolgen ervan in te dekken. Dit doet u met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers in de bouw. De specialisten van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Voor vragen bel: 088 8270300

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en andere belangrijke verzekeringen voor zzp’ers

Naast de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en een particuliere aansprakelijkheidsverzekering heeft u als zzp’er uiteraard ook andere verzekeringen nodig. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergoedt namelijk alleen zaakschade en letselschade die door uw zzp-bedrijf in de bouw is veroorzaakt. Uiteraard zijn er ook andere risico’s die u zo goed mogelijk in wilt dekken. Denk daarbij aan schade aan uw voertuig, maar zeker ook aan eigendommen van uzelf en uw opdrachtgever. Om uzelf zo goed mogelijk in te dekken, zijn onder andere de volgende verzekeringen raadzaam:

Bij VEZA Verzekeringen kunt u een compleet pakket afsluiten met de aansprakelijkheidsverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en andere verzekeringen voor uw zzp-bouwbedrijf.

Vind de aansprakelijkheidsverzekering die bij uw zzp-bouwbedrijf past

Wat voor bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering u nodig heeft als zzp’er in de bouw, hangt van meerdere factoren af. Zo spelen uw werkzaamheden, het aantal werknemers dat u in dienst heeft en de mogelijke risico’s die u loopt, hierbij een grote rol. Onze verzekeringsadviseurs helpen u graag om de verschillende soorten verzekeringen te vergelijken. Dit doen ze voor een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp’ers in de bouw, maar ze helpen u ook om beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken.

Bespreek uw verzekeringswensen met onze specialisten

Bent u benieuwd wat er op het gebied van een aansprakelijkheidsverzekering voor u als ondernemer in de bouw mogelijk is? Neem dan contact met ons via 088 8270300 en plan een afspraak in om de verschillende soorten verzekeringen met onze specialisten te bespreken. We denken graag met u mee hoe we de risico’s die u loopt zo goed mogelijk in kunnen dekken tegen een scherpe premie.

Contact
reCAPTCHA is required.