Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
AOV afsluiten voor uw werk in de steigerbouw

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten wanneer u werkzaam bent in de steigerbouw, is zeer raadzaam. Er is namelijk een risico dat u arbeidsongeschikt raakt door uw werkzaamheden in de steigerbouw. Bij VEZA Verzekeringen in Rotterdam helpen we de (zelfstandige) ondernemer uit de steigerbouw bij het online aanvragen en afsluiten van een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wij zijn van mening dat iedere steigerbouwer zeker moet zijn van een inkomen, door een passende verzekering af te sluiten.

Voor vragen bel: 088 8270300

Waar let u op als u een AOV gaat afsluiten voor uw werk in de steigerbouw?

Wanneer u online een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor uw werk in de steigerbouw wilt afsluiten, dient u met diverse zaken rekening te houden. Zo is het aan te raden om verschillende AOV-verzekeringen te vergelijken. De ene AOV-verzekering dekt namelijk andere zaken dan de ander. U let bij het afsluiten van een AOV voor uw werk in de steigerbouw onder meer op de dekking en de premie. Zo wilt u zeker weten dat u langdurig recht heeft op financiële steun, wanneer u arbeidsongeschikt raakt door uw werk in de steigerbouw.

Een AOV aanvragen voor zware beroepen zoals de steigerbouw

Bij verschillende zware beroepen, zoals in de steigerbouw, is het risico om arbeidsongeschikt te raken groot. Daarom kunt u voor beroepen met hetzelfde risico als steigerbouw een arbeidsongeschiktheidsverzekering online aanvragen en afsluiten. Als adviesbureau voor verzekeringen kijken we graag met u mee, zodat u online de juiste AOV kunt aanvragen en afsluiten voor uw werkzaamheden in de steigerbouw. Naast voor de steigerbouw geldt dit voor:

Wanneer u arbeidsongeschikt raakt door uw werkzaamheden, bijvoorbeeld in de steigerbouw, keert de arbeidsongeschiktheidsverzekering u een percentage uit. Zo bent u verzekerd van inkomsten wanneer u niet kunt werken.

Verzeker uzelf van inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Wilt u zelf online een AOV afsluiten voor uw werk in de steigerbouw? Benader onze adviseurs voor passend advies. Zo weet u zeker dat u online een arbeidsongeschiktheidsverzekering gaat aanvragen die de nodige risico’s dekt, die u loopt met uw werk in de steigerbouw. Voor meer informatie over het aanvragen van een AOV wanneer u het risico loopt arbeidsongeschikt te raken door uw werk in de steigerbouw, neemt u contact met ons op via 088 8270300.

Contact
For security verification, please enter any random two digit number. For example: 74