Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
AOV voor zzp’ers in de bouw

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is voor iedere zzp’er in risicovolle sectoren, zoals de bouw, verstandig. Voor zelfstandige ondernemers bestaat er geen financieel vangnet ten tijde van een ongeval of langdurige ziekte. Om de continuïteit van uw inkomen te waarborgen, kunt u een kwalitatief goede AOV afsluiten. Hierbij is VEZA Verzekeringen u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring in het verzekeringsvak voorzien wij u van gedegen advies dat afgestemd is op uw situatie.

Voor vragen bel: 088 8270300

Ontvang deskundig advies bij het afsluiten van een AOV als zzp’er in de bouw

De inkomsten van u als zelfstandig ondernemer vallen weg zodra u arbeidsongeschikt raakt. Daarom is het in risicovolle sectoren, zoals de bouw, verstandig om als zzp’er een AOV af te sluiten. Doordat er veel verzekeraars een arbeidsongeschiktheidsverzekering aanbieden en de premies nogal verschillen, kan deskundig advies gewenst zijn. Bij VEZA Verzekeringen bekijken we, aan de hand van uw persoonlijke situatie, welke AOV het beste bij u past. Wilt u liever één totaalpakket voor al uw zakelijke verzekeringen? Kies dan voor de bouwpolis.

Informeer naar de mogelijkheden voor u als ondernemer

Bent u benieuwd wat VEZA Verzekeringen voor u als zzp’er in de bouw kan betekenen op het gebied van de AOV of wilt u liever een CAR-polis om risico’s van materiële schade te beperken? Omdat wij diverse mogelijkheden aanbieden, neemt u contact op om deze samen met ons te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 8270300. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een specifieke premie-indicatie.

Contact
reCAPTCHA is required.