Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
AOV vergelijken

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Wilt u de premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken met die van andere aanbieders? De adviseurs van VEZA Verzekeringen uit Rotterdam kijken graag met u mee. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u een AOV afsluit die qua dekking past bij uw werkzaamheden en behoeften. Echter wilt u er dan wel een zo laag mogelijke premie voor betalen. Door uw AOV te vergelijken met andere aanbieders, komt u erachter welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het best bij u past.

Voor vragen bel: 088 8270300

De beste AOV vinden door deze te vergelijken met andere verzekeraars

Wanneer u een AOV gaat afsluiten, is het een goed idee om deze eerst te vergelijken met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van andere aanbieders. Zo komt u er namelijk achter welke verzekeraar de beste dekking biedt, tegen de beste premie. Een zakelijke AOV-verzekering is noodzakelijk wanneer u eigen ondernemer bent. Zo bent u namelijk verzekerd van inkomsten wanneer u, door wat voor omstandigheden dan ook, thuis komt te zitten. Er zijn verschillende beroepen waarbij u een risico loopt langdurig niet in staat te zijn om te werken, bijvoorbeeld door opgelopen letsel. Denk bijvoorbeeld aan een beroep in de bouw. Wij helpen u onder meer bij het afsluiten van een AOV als lasser.

Sluit een verzekering af met een passende dekking

Om er zeker van te zijn dat uw AOV de juiste risico’s dekt, is het belangrijk om deze te vergelijken met de arbeidsongeschiktheidsverzekering van andere aanbieders. Zo weet u direct welke aanbieder de breedste dekking biedt tegen een lage premie. Wilt u hulp bij het vergelijken van zakelijke verzekeringen? Onze adviseurs staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op, wij denken graag met u mee. Naast een arbeidsongeschiktheidsverzekering, helpen we u ook bij het vinden van andere verzekeringen, zoals een AVB-verzekering.

Contact
reCAPTCHA is required.