Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
AOV afsluiten voor werkzaamheden in het lassen

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Wilt u online een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten, omdat u zich regelmatig bezighoudt met lassen? Lassen is een risicovol beroep, waarbij u het risico loopt om arbeidsongeschikt te raken. Om te voorkomen dat u zonder inkomen thuis komt te zitten door het lassen, is het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering raadzaam. Bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam kijken we graag met u mee. Zo bent u er zeker van dat u de juiste verzekering afsluit en financiële steun krijgt wanneer u arbeidsongeschikt raakt door het lassen.

Voor vragen bel: 088 8270300

Waar houdt u rekening mee als u een AOV gaat afsluiten voor uw werk in lassen?

Er zijn verschillende verzekeringen die raadzaam zijn om af te sluiten. Wanneer u regelmatig aan het lassen bent, is het aanvragen van hulp bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering een goed idee. Onze adviseurs kijken met u mee naar de dekking en de verschillende premies van verzekeraars. Zo bent u ervan verzekerd dat u een AOV gaat afsluiten die past bij uw werkzaamheden rondom lassen. Naast de arbeidsongeschiktheidsverzekering, is het ook aangeraden om een aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers af te sluiten.

Een AOV aanvragen voor andere werkzaamheden naast lassen

Voor werkzaamheden met veel risico’s, zoals lassen, wordt het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering aangeraden. Ook andere zware beroepen hebben baat bij een dergelijke verzekering. Daarom bieden wij ook hulp bij het afsluiten van een:

Beoefent u een zwaar beroep? Ook wanneer u zich bezighoudt met andere werkzaamheden dan lassen, raden wij het online afsluiten van een AOV aan. Ook wanneer u graag hulp wilt bij het afsluiten van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering met een beroep in lassen, kunt u dit bij ons aanvragen.

Ontvang hulp van onze experts

Wilt u hulp aanvragen voor het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor uw werk in lassen? Onze adviseurs staan voor u klaar. Bij ons onafhankelijke adviesbureau rekent u op een persoonlijke benadering. Wij kijken naar wat voor u van pas komt en zorgen voor een zo breed mogelijke dekking, tegen een zo laag mogelijke premie. Daarbij kunnen wij verschillende AOV’s vergelijken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact
reCAPTCHA is required.