Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
Ongevallenverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten als zzp’er

✔ Ontvang deskundig advies

✔ Goed voorbereid

✔ Beperk de financiële schade bij ongevallen

Met een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u uzelf als zzp’er tegen diverse bedrijfsrisico’s. In welke sector u ook werkt: fouten kunnen gemaakt worden. Om schade te voorkomen, helpen we de zzp’er bij VEZA Verzekeringen uit Rotterdam graag met het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering. Zo weet u zeker dat u verzekerd bent tegen allerlei risico’s, tegen een scherpe premie.

Voor vragen bel: 088 8270300

Welke aansprakelijkheidsverzekering kunt u als zzp’er afsluiten?

Er zijn verschillende aansprakelijkheidsrisico’s voor zzp’ers. Welke voor u van toepassing zijn, hangt af van uw bedrijfstak. Houdt u zich bezig met advies geven in uw werk, bijvoorbeeld in uw werkzaamheden als interim manager? Dan is het slim om een BAV-verzekering af te sluiten. Ook zijn er diverse verzekeringen voor zzp’ers in de bouw. Wij kijken graag met u mee, zodat u als zzp’er de juiste aansprakelijkheidsverzekering kunt afsluiten. Zo is het bijvoorbeeld voor alle zzp’ers van belang om een AVB-verzekering af te sluiten om uzelf te verzekeren tegen de kostenclaims voor letselschade of materiële schade.

Vraag advies aan onze experts

Bent u werkzaam als zzp’er en wilt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten, maar weet u niet welke past bij uw werkzaamheden? Dan is het een goed idee u te laten informeren door onze medewerkers. Neem contact met ons op, dan helpen onze adviseurs u graag verder. Wij hebben kennis van veel verschillende verzekeringen en zorgen ervoor dat u de juiste verzekering kiest, waarvoor u niet te veel premie betaalt.

Contact
For security verification, please enter any random two digit number. For example: 27